Παντρεύεται και έδειξε το μονόπετρο της στον αέρα του Πρωινού μας - Άφωνη η Φαίη Σκορδά

Οι τρυφερές ευχές στο πλατό της εκπομπής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύεται και έδειξε το μονόπετρο της στον αέρα του Πρωινού μας - Άφωνη η Φαίη Σκορδά

Ένας γάμος ξεκίνησε τα ετοιμάζεται και η νύφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά να την υποδέχεται με ένα τεράστιο χαμόγελο και να της δίνει τις ευχές της για το ευχάριστο αυτό γεγονός στην ζωή της.

Μάλιστα, έδειξε στην κάμερα το πανέμορφο μονόπετρο που της έδωσε ο σύντροφός της, την ώρα που της έκανε την πρόταση γάμου μπροστά σε κόσμο και ενώ τους τραβούσαν οι κάμερες.

Αυτή παντρεύεται και της ευχήθηκε η Φαίη Σκορδά

«Δέχτηκες πρόταση γάμου; Με το καλό, δείξε λίγο το δαχτυλίδι», είπε η Φαίη Σκορδά στην Τζωρτζίνα που αποχώρησε από το «My style rocks» - δείτε εδώ πλάνα.

Η παίκτρια κατά την διάρκεια του Gala δέχτηκε πρόταση γάμου από τον καλό της, που γονάτισε μπροστά στους κριτές και της ζήτησε να γίνει η γυναίκα του.

«Απλά να ξέρεις ότι θα είμαι μαζί σου στα δύσκολα, στα εύκολα, τα καλά και τα άσχημα που έχει αυτή η ζωή αρκεί να το θέλεις. Αυτό που σε ρωτάω είναι, το θέλεις;» είπε ο σύντροφος της Τζωρτζίνας με εκείνη να απαντάει: «Πολύ».

Σήμερα Τετάρτη 1/2 που βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό μας για να μιλήσει για την εμπειρία που έζησε μέσα στο παιχνίδι μόδας, δέχτηκε πολλές ευχές από την Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της, ενώ έδειξε το πανέμορφο δαχτυλίδι της στην κάμερα.