«Έχουμε τσακωθεί και έφυγα από το σπίτι» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχουμε τσακωθεί και έφυγα από το σπίτι» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Τετάρτη 1/2 και ο ίδιος μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα "ανοιχτά" για όλα. Αφού, δηλαδή, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη μετά την επανασύνδεσή τους, προχώρησε και σε δηλώσεις για την νέα του ζωή με την Χριστίνα Μπόμπα μετά την απόκτηση των παιδιών τους.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πώς είναι ο ρόλος του ως πατέρας, αποκάλυψε όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν στον γάμο του με την μελαχρινή influencer, ενώ μίλησε αναλυτικά μέχρι και για τον τρόπο που κοιμάται με εκείνη στο κρεβάτι τους (δείτε εδώ το νέο μαγαζί που άνοιξαν).

Οι δυο τους είναι πέντε ολόκληρα χρόνια παντρεμένοι και η σχέση τους έχει περάσει από πολλά σκαμπανευάσματα, ιδιαίτερα την περίοδο που προσπαθούσαν να δημιουργήσουν οικογένεια χωρίς επιτυχία, ωστόσο ότι κι αν συμβαίνει πάντα καταλήγουν αγκαλιά.

Η αλήθεια για τον γάμο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

«Η ζωή με τα κορίτσια είναι μαγεία, νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Πρακτικά υπάρχουν δυσκολίες ειδικά όταν είναι δίδυμα, αλλά είναι δυσκολίες που ομορφαίνουν τη ζωή μας», εξομολογήθηκε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Με την Χριστίνα είμαστε από τα ζευγάρια που δεν τσακωνόμαστε, έχουμε τσακωθεί βέβαια. Μία φορά έχουμε τσακωθεί και έφυγα από το σπίτι για 3 ώρες. Με πήρε η Χριστίνα και γύρισα. Αυτό όμως, έχει γίνει πριν από τον γάμο. Ποτέ δεν έχουμε κοιμηθεί χωριστά με τη Χριστίνα μετά από τσακωμό. Είναι πολύ σημαντικό τα ζευγάρια να κοιμούνται μαζί ακόμα κι όταν είναι τσακωμένοι. Το… πάω και κοιμάμαι αλλού δεν βοηθάει καθόλου», συμπλήρωσε έπειτα.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν κοιμάται αριστερά ή δεξιά, απάντησε: «Εμένα μου αρέσει να κοιμάμαι, όπως κοιτάμε το κρεβάτι από τα πόδια προς το κεφάλι, στα δεξιά. Στη Χριστίνα δεν της αρέσει αυτό και μου έλεγε “γιατί έχεις πάρει τη δεξιά μεριά;”. Θες να αγκαλιάσεις τη γυναίκα σου. Την αγκαλιάζω “κουταλάκι”, μου αρέσει να την αγκαλιάζω από τη δεξιά πλευρά. Δεν μου αρέσει καθόλου να την αγκαλιάζω από την αριστερή, καθόλου.

Ενώ μου αρέσει εμένα να κοιμάμαι από τη δεξιά πλευρά για να κάνω κουταλάκι, η δεξιά πλευρά του κρεβατιού είναι πιο κοντά στην πόρτα. Και το δωμάτιο των μωρών είναι δίπλα στο δικό μας. Κι επειδή η Χριστίνα, σαν μανούλα, σηκώνεται πιο συχνά από μένα μου λέει ότι “θα πάρω εγώ την απ’ έξω πλευρά για να μην κάνω τον κύκλο”. Και δεν μπορώ να την κάνω κουταλάκι».