Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη να θηλάζει το 24 ημερών μωράκι της - Βίντεο

Καθισμένη στο καναπέ του σπιτιού της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη να θηλάζει το 24 ημερών μωράκι της - Βίντεο

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να έχει εξομολογηθεί πως ταλαιπωρείται κλεισμένη στο σπίτι με το νεογέννητο, ωστόσο, λατρεύει να έχει στην αγκαλιά της τον μπέμπη της, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Λίγες ημέρες μετά την γέννα της, ταξίδεψαν στην Ελλάδα όπου μένουν και οι τρεις μαζί καθώς το μοντέλο κάθε Σαββατοκύριακο εμφανίζεται στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι του MEGA.

Όσον αφορά την επιχειρηματία, έχει αφήσει για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις λόγω της γέννας και του μωρού, αφού θέλει την προσοχή της καθημερινά. Οι αναρτήσεις λοιπόν που κάνει στο προφίλ της στο Instagram αφορούν κυρίως τον μικρό της.

Το βίντεο με την Ιωάννα Τούνη να θηλάζει το μωράκι της

Μάλιστα, πριν μερικά λεπτά η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο στο οποίο ξαπλωμένη στον καναπέ της θήλαζε το νεογέννητο μωράκι της (δείτε πως είναι το σώμα της σχεδόν ένα μήνα μετά την γέννα).

H μεγάλη απόφαση που πήρε μετά τη γέννα - Επιστρέφει στην τηλεόραση;

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν το πρωί του Σαββάτου 28/1 στην εκπομπή «Γεια σου», η Ιωάννα δέχτηκε μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση. «Έχουν γίνει διερευνητικές επαφές για ένα νέο concept που σκέφτονται από εταιρεία παραγωγής, που θέλουν να το αναλάβει να το παρουσιάσει η Ιωάννα Τούνη .Το concept αφορά influencers, δεν το έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα. Θα είναι ένα πρωτότυπο concept που θα έχει επίκεντρο του influencers. Ακόμη δεν έχει κατατεθεί ολοκληρωμένη η πρόταση, αλλά σίγουρα σκέφτονται την Ιωάννα Τούνη ως πρώτο όνομα για την παρουσίαση», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Μάλιστα, οι συνεργάτες της Μαρίας Μπακοδήμου πρόσθεσαν πως πρόκειται για μια σειρά εκπομπών στις οποίες συμμετέχουν influencers που πάνε να αλλάξουν κάτι, ένα μαγαζί, μια επιχείρηση.