«Δεν μου αρέσει το ψέμα και η χρυσόσκονη! Βλέπω ότι...» - Απασφάλισε η Κατερίνα Λένη για την τηλεόραση

«Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή, να μην είναι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν μου αρέσει το ψέμα και η χρυσόσκονη! Βλέπω ότι...» - Απασφάλισε η Κατερίνα Λένη για την τηλεόραση

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 1/2 η Κατερίνα Λένη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον διαγωνισμό μαγειρικής αλλά και στην τηλεόραση.

Η ίδια πριν μερικές μέρες μάλιστα εξήγησε πως δεν ήθελε πάντα να βρίσκεται στην τηλεόραση και τόνισε πως για να το κάνει προϋπόθεση είναι το να μπορεί να αισθάνεται καλά με τον εαυτό της, κάτι που δεν συνέβη στην Super Κατερίνα, γι' αυτό και έφυγε. Επισήμανε, όμως, πως δεν θέλει να υπάρχουν παρεξηγήσεις.

«Όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπα το εξής: Ότι εγώ θα το κάνω αυτό όσο θα μπορώ να είμαι ο εαυτός μου, όσο θα νιώθω εγώ καλά με τον εαυτό μου. Για μένα η τηλεόραση δεν είναι αυτοσκοπός. Φέτος απέχω από την τηλεόραση και δεν νιώθω άσχημα γι’ αυτό», είχε πει (διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της).

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Λένη

«Με συναντάτε σε μια ήρεμη φάση, απέχω από τα τηλεοπτικά, δεν με εξέφραζε ο τρόπος που ήμουν στην τηλεόραση, δεν ήταν κάτι που κούμπωνε πάνω σε εμένα. Δεν μου αρέσει το ψέμα και η χρυσόσκονη. Μπαίνοντας σε αυτό τον χώρο, βλέπω ότι μετράνε μόνο τα νούμερα, είναι μια μπίζνα ξεκάθαρα. Στην τηλεόραση βλέπω MasterChef και Νικολούλη.

Το MasterChef ήταν πιο ρομαντικό στο μυαλό μου. Τι είναι ρομαντικό; Τα νούμερα. Είναι μια μπίζνα. Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή, να μην είναι ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσαμε. Δεν αφήνω τον άλλο εύκολα να με πλησιάσει. Δεν φταίει το μοντάζ, εγώ τα λέω»

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να ερωτευτεί μέσα στο σπίτι του MasterChef, η Κατερίνα Λένη αρκέστηκε να πει: «Εντάξει, γελάω!».