«Να πας σε ψυχολόγο» - Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε φωτογραφία για το νεογέννητό της και την κατέκραξαν

Χαμός στα σχόλια από κάτω! Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Konstantina Spyropoulou
Instagram / Konstantina Spyropoulou

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε πριν ακριβώς έναν μήνα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η λαμπερή παρουσιάστρια έχει αφιερωθεί πλήρως στη φροντίδα του παιδιού της και φυσικά απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μητρότητας. Όπως είναι φυσικό και επόμενο έχει αφήσει για λίγο καιρό στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ωστόσο, όποτε έχει λίγο κενό, κάνει γυμναστική και ήδη η διαφορά στο κορμί της είναι εμφανέστατη (δείτε εδώ πόσα κιλά έχει χάσει).

Στο μεταξύ η Κωνσταντίνα παραμένει ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την νέα της καθημερινότητα.

Πριν μερικές μέρες, μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ακόμα μια φωτογραφία της από την περίοδο της εγκυμοσύνης, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει ολόγυμνη.

Φυσικά, τα σχόλια πήραν φωτιά, μιας και πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό στιγμιότυπο, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την αποθεώνουν (δείτε την εδώ).

Η νέα φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Όπως φαίνεται το διάστημα όπου ήταν έγκυος λείπει πολύ στην Κωνσταντίνα μιας και το πρωί της Τετάρτης 1/2, θέλησε να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ακόμη φωτογραφία από όταν είχε φουσκωμένη κοιλίτσα, την οποία και συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τον νεογέννητο γιο της.

«Εγώ θα σας ευχηθώ καλό μήνα με μια αναδρομή στο χρόνο… Σε μια από τις ομορφότερες στιγμές… στο καλοκαίρι μας πριν σε γνωρίσω. Όταν σε αισθανόμουν μέσα μου και αν όχι καμιά φορά τρέλαινα το γιατρό μου με τις αδικαιολόγητες επισκέψεις μου έστω για να σε ακούσω. Η ζωή μου χωρίστηκε στο πριν και στο μετά! Το μετά θα το ανακαλύψουμε παρέα», έγραψε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ωστόσο, υπήρξαν από κάτω μερικά κακοπροαίρετα σχόλια από διάφορους χρήστες του instagram, όπως για παράδειγμα «Μας έχει τρελάνει αυτή με τις αναδρομές... μάλλον επειδή τότε ήταν σε φόρμα», όπως «Να πας σε ψυχολόγο Κωνσταντίνα όλο θυμάσαι για την εγκυμοσύνη σου τώρα προχωρήσες γέννησες αγοράκι άσε το παρελθόν, στο παρόν πήγαινε, δεν είδα καμία που έχει γεννήσει να σκέφτεται το πριν για καλό σου το είπα για την ψυχολόγο.», με την Κωνσταντίνα ωστόσο να μην απαντά.