My Style Rocks: «Θα λέω ό,τι θέλω» - Φορτσάτη μπήκε στο παιχνίδι η νέα παίκτρια, Ναυσικά Γερουλάνου

«Δεν θα αλλάξω την προσωπικότητά μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Θα λέω ό,τι θέλω» - Φορτσάτη μπήκε στο παιχνίδι η νέα παίκτρια, Ναυσικά Γερουλάνου

Μια νέα παίκτρια εισέβαλε σήμερα 1/2 το απόγευμα στο πλατό του My Style Rocks (δείτε εδώ ποια παντρεύεται), η Ναυσικά Γερουλάνου, με τις συμπαίκτριές της ωστόσο να είναι αρκετά αυστηρές στη βαθμολογία τους.

Συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να κάνει ένα outfit όπου θα βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία αλλά δυστυχώς ήταν πολύ απλό, μιας και ήταν ένα σκέτο μαύρο μακρύ φόρεμα χωρίς να έχει πανωφόρι αλλά και κάποιο ιδιαίτερο styling.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός της έδωσε μόλις 1, το ίδιο όμως και ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να είναι λιγάκι επιεικής, δίνοντάς της τον βαθμό δύο.

Πριν όμως ολοκληρωθεί η βαθμολογία, μερικές συμπαίκτριές της την κατηγόρησαν πως κάνει body shaming μιας και η ίδια προηγουμένως είχε αναφέρει σε μια άλλη κοπέλα πως το παντελόνι που είχε επιλέξει δεν την κολάκευε. Ωστόσο, η Ναυσικά τόνισε πως κανένας δεν θα της απαγορεύσει τι να λέει και πως δεν πρόκειται να αλλάξει την προσωπικότητά της.

Φορτσάτη μπήκε στο My Style Rocks η Ναυσικά Γερουλάνου

Απογοητευτικά τα χθεσινά 31/1 νούμερα τηλεθέασης

Ο νέος κύκλος του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου καταγράφει πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης και τα χαμηλότερα σε σχέση με όλους τους προηγούμενους κύκλους.

Έτσι στο κανάλι του Φαλήρου γίνονται συνεχείς συσκέψεις και συζητήσεις προκειμένου να βρεθούν προτάσεις για να ανακάμψει το πρόγραμμα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλη για το περιοδικό TiViSirial, έχει δοθεί εντολή στις ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού να προβάλλουν το ριάλιτι μόδας όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ δεν αποκλείεται το φορμάτ να ενισχυθεί με γκεστ εμφανίσεις από παλαιότερες παίκτριες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των όσων ειπώθηκαν παραπάνω είναι τα χθεσινά - απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε το ριάλιτι.

Το ριάλιτι στην απογευματινή ζώνη κατέγραψε καταστροφικά ποσοστά αφού στο δυναμικό κοινό δεν ξεπέρασε το 5,7%.

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Τροχός της τύχης 15,2
  • ΑΝΤ1: 5 χ 5 11,6
  • MEGA: The Chase 20,4
  • ALPHA: Deal 13,9
  • EΡΤ: Ο πιο αδύναμος κρίκος 4,5
  • ΣΚΑΙ: My Style Rocks 5,7
  • ΣΚΑΙ: Άγρια γη 6,2
  • OPEN: Έρωτας φυγάς 10,5

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.