Χαμός στο διαδίκτυο με το βίντεο που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με το νεογέννητό του

"Λιώσανε" όλοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Την δική τους οικογένεια έχουν δημιουργήσει και επίσημα πια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο γιο τους, ο οποίος ήρθε στη ζωή πριν περίπου έναν μήνα (δείτε εδώ το προσωπάκι του).

Φυσικά, η καθημερινότητα του ζευγαριού έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και απόλυτη προτεραιότητά τους είναι ο μικρός τους, με αποτέλεσμα κι οι δύο να έχουν περιορίσει όσο μπορούν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις προκειμένου να του αφιερώσουν όλον τον ελεύθερο χρόνο.

Τόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όσο και η Ιωάννα Τούνη δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram πολύ συχνά στιγμιότυπα από την νέα τους ζωή με το παιδάκι τους. Μάλιστα, ο γλυκός μπαμπάς μοιράστηκε ένα ακόμα βίντεο το απόγευμα της Τετάρτης 1/2, με τον ίδιο να αναρωτιέται αν... ο μικρός θέλει κούρεμα.

Κι αυτό γιατί από την πρώτη στιγμή, ο γιος τους έχει πλούσια μαλλιά, κάτι που έχει κάνει τους πάντες να "τρελαθούν" μιας και είναι απίστευτα γλυκό.

Το νέο βίντεο του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον νεογέννητο γιο του

Οι πρώτες δυσκολίες με το μωρό στο σπίτι

Όσο λοιπόν ο Δημήτρης κάνει δηλώσεις μέσα από τα social media του αλλά και σε κάμερες, η Ιωάννα παραμένει στο σπίτι με το μωρό, με τον ίδιο να ''πιάνεται'' από την κάμερα του Breakfast at star τη Δευτέρα 23/1 περιγράφοντας για άλλη μία φορά τα μοναδικά του συναισθήματα.

«Θα καταντήσω γραφικός αλλά δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα, αλήθεια σου λέω. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα αγαπούσα τα μωράκια και τα παιδάκια αλλά όταν έχεις το δικό σου τα συναισθήματα δεν περιγράφονται.

Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέτοιες ανθρώπινες δυνατότητες, ότι μπορείς να μείνεις για πολλές μέρες με πολύ λίγες ώρες ύπνου… αλλά να σου πω κάτι; Έχεις κάνει κι έχεις κάνει πράγματα στη ζωή σου, ξενύχτια που δεν είχαν και τόσο μεγάλο σκοπό. Αυτός ο σκοπός είναι ο καλύτερος», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.