«Η οργάνωση της παραγωγής είναι σε όλα τα επίπεδα...» - Το νέο ξέσπασμα της Σοφίας Μαργαρίτη για το Survivor

Η αποκάλυψε που έκανε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η οργάνωση της παραγωγής είναι σε όλα τα επίπεδα...» - Το νέο ξέσπασμα της Σοφίας Μαργαρίτη για το Survivor

Χαμός έχει γίνει από χθες στο Survivor All Star μιας και η Κατερίνα Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από το παιχνίδι μετά από καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη ότι τις είδε μέσα στη ζούγκλα να έρχονται σε επαφή με έναν ντόπιο που τους προμήθευσε κινητό και τσιγάρα.

Οι ισχυρισμοί αυτοί εξετάστηκαν από την παραγωγή, είδαν ότι όσα τους είπε ο παίκτης των Μπλε ήταν αληθή για αυτό και αποφασίστηκε οι δυο γυναίκες να αποβληθούν (δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντο). Έκτοτε, πολλοί είναι οι πρώην παίκτες του παιχνιδιού

Παλιοί παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που είδαν το επεισόδιο, έχουν εκφράσει τη δική τους άποψη για όσα έγιναν με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα μάλιστα να αποκαλύπτει τις παρανομίες που γινόντουσαν στο νοσοκομείο (δείτε εδώ χαρακτηριστικά όσα είπε), ενώ και η Σοφία Μαργαρίτη θέλησε με την σειρά της να τοποθετηθεί μέσα από τα social media.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Σοφίας Μαργαρίτη για την παραγωγή του Survivor

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor, που διεκδικεί αποζημίωση από την παραγωγή λόγω τραυματισμού της (διαβάστε εδώ την επίσημη ανακοίνωση της Acun Media μετά την αγωγή της) προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ανέφερε πως σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να βρεθεί κάποιος ντόπιος στη ζούγκλα για να δώσει στους παίκτες κινητό και φαγητό.

Ταυτόχρονα, αποκαλύπτει πως αυτό μάλλον έγινε από κάποιον άνθρωπο που εργάζεται στην παραγωγή του Survivor καθώς όπως λέει οι μισθοί τους, είναι μισθοί πείνας.

«Όσο υπάρχουν locals στη ζούγκλα, άλλο τόσο η Γη είναι επίπεδη. Οι μισθοί των υπαλλήλων για το χαμαλίκι που τραβάνε είναι μισθοί πείνας. Οπότε η ανταλλαγή προϊόντων είναι θεμιτή. Η οργάνωση της παραγωγής σε όλα τα επίπεδα είναι παροιμιώδης» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σοφία Μαργαρίτη.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Σοφίας Μαργαρίτη για την παραγωγή του Survivor