Χαρές στο σπίτι της Νικολέττας Ράλλη και του Μιχάλη Ανδρούτσου - Σπάνιο κοινό στιγμιότυπο

Πολύ ταιριαστοί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Michael Androutsos
Instagram / Michael Androutsos

Πολύ ιδιαίτερη και σημαντική είναι η σημερινή 1/2 μέρα για την Νικολέττα Ράλλη, μιας και ο αγαπημένος της, Μιχάλης Ανδρούτσος γιορτάζει τα γενέθλιά του για αυτό και η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημόσια στον σύζυγό της.

Η όμορφη παρουσιάστρια διατηρεί σχέση με τον επιχειρηματία τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ το 2020 ήρθε στον κόσμο η μονάκριβη κόρη τους, Σοφία. Ωστόσο, το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατάει τη σχέση του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σήμερα, παρόλα αυτά, η Νικολέττα Ράλλη έκανε μια εξαίρεση για τα γενέθλια του Μιχάλη Ανδρούτσου για αυτό και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία μαζί του για να του ευχηθεί (δείτε εδώ την φωτογραφία που είχε μοιραστεί με αφορμή την ονομαστική του εορτή).

«Happy birthday Μάικολ» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η σπάνια φωτογραφία της Νικολέττας Ράλλη με τον σύζυγό της, Μιχάλη Ανδρούτσο

Το ονειρικό δωμάτιο που έχει φτιάξει το ζευγάρι για την κορούλα τους, Σόφη

Η Νικολέτα Ράλλη απολαμβάνει τόσο πολύ την περίοδο αυτή της μητρότητας κάτι που φαίνεται συνεχώς από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια ασφαλώς και συνεχίζει το ρόλο που έχει αναλάβει στα τηλεοπτικά, όμως το βάρος και η προσοχή της είναι επικεντρωμένα στο μωράκι της.

Ζει την κάθε στιγμή της μπέμπας σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία, αφού και τις πιο απλές συνήθειες τις ποστάρει. Σίγουρα όμως το παιδικό δωμάτιο είναι κάτι που αφορά κάθε μανούλα και έτσι η Νικολέτα μοιράζεται ιδέες.

Έχει φτιάξει έναν παραμυθένιο χώρο για την κόρη της, που θα άρμοζε σε μια μικρή πριγκίπισσα. Όπως βλέπουμε σε πολλές φωτογραφίες επικρατεί το ροζ και το χρυσό και κατά τα άλλα τα πιο γήινα χρώματα. Το χαλάκι που έχει επιλέξει είναι επίσης φανταστικό, καθώς εκεί μπορεί να παίζει το μωρό με απόλυτη ασφάλεια.

Η κούνια του μωρού της Νικολέτας Ράλλη

Το δωμάτιο του μωρού της Νικολέτας Ράλλη