Στο νοσοκομείο η σύντροφος του Ζεράρ Πικέ λόγω της Σακίρα - Τι συνέβη

Τι αναφέρουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο νοσοκομείο η σύντροφος του Ζεράρ Πικέ λόγω της Σακίρα - Τι συνέβη

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε η Σακίρα, εξαιρετικά αφιερωμένο στον πρώην σύζυγό της Ζεράρ Πικέ και την νυν 22χρονη σύντροφό του, με την οποία την απατούσε.

Από την αγάπη στο μίσος υπάρχει μόνο ένα βήμα. Μην επιστρέψεις εδώ, άκουσέ με. Χωρίς παρεξήγηση, μωρό μου, σου εύχομαι καλή τύχη με την υποτιθέμενη αντικατάστασή μου. Δεν ξέρω καν τι σου συνέβη, είσαι τόσο παράξενος που δεν μπορώ καν να σας ξεχωρίσω. Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Ανταλλάξατε ένα Rolex με ένα Casio. Πηγαίνετε γρήγορα, πηγαίνετε αργά. Πολλή γυμναστική, αλλά και λίγο μυαλό...

Φωτογραφίες όπου με βλέπουν, νιώθω σαν όμηρος εδώ. Δεν με πειράζει. Θα σε ξεφορτωθώ αύριο, και αν θέλεις να την πάρεις μαζί σου. Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, που σαφώς δεν είναι αυτό που ακούγεται. Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, μια λύκαινα σαν και εμένα δεν είναι για τύπους σαν και εσένα, για τύπους σαν και εσένα. Με έχεις ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα. Σε έχω ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα», είναι μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, Κλάρα Κία Μαρτί, τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά τα όσα έχουν συμβεί.

Στο νοσοκομείο η σύντροφος του Ζεράρ Πικέ

Συγκεκριμένα, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους όλοι ασχολήθηκαν με το ζευγάρι και όπως φαίνεται δεν άντεξε την πίεση ενώ το άγχος της αυξήθηκε μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της Σακίρα αλλά και της απάντησης που έδωσε ο Πικέ αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Για αυτόν τον λόγο, η Κλάρα έπαθε κρίση πανικού και οδηγήθηκε σε ιδιωτική κλινική της Βαρκελώνης.

«Χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική στη Βαρκελώνη μετά από κρίση πανικού. Η σύντροφος του Πικέ είναι συντετριμμένη από τη διαρκή παρενόχληση που δέχεται στα social media εκείνη και ο Πικέ» αναφέρει το Mamarazz που αποκάλυψε πρώτο την είδηση.