«Χάθηκε άνδρας από τη ζωή μου επειδή...» - Η σπαρακτική εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά για την προσωπική της ζωή

«Παντρεύτηκα δύο φορές, έζησα τον γάμο πολύ ωραία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Χάθηκε άνδρας από τη ζωή μου επειδή...» - Η σπαρακτική εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά για την προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 1/2 η Ρούλα Κορομηλά, παραχωρώντας μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, έχοντας απέναντι της τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η παρουσιάστρια με την τεράστια καριέρα που επιστρέφει στην μικρή οθόνη, μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή. Στις αποτυχημένες σχέσεις που βίωσε, αλλά και στους γάμους που έκανε με τους δυο άνδρες που σημάδεψαν την ζωή της....

Οι αποκαλύψεις της Ρούλας Κορομηλά για την προσωπική της ζωή

«Σκιάζονται οι άνδρες με εμένα, δεν ξέρω γιατί δεν με φλερτάρουν οι άνδρες. Είμαι γεμάτη όμως. Οι άνδρες ήταν διστακτικοί μαζί μου». εξομολογήθηκε αρχικά, αποκαλύπτοντας πως οι άνδρες δεν την φλερτάρουν.

«Χάθηκε άνδρας από τη ζωή μου επειδή δεν άντεχαν τα φώτα, είχα 2-3 τέτοιες περιπτώσεις», συνέχισε.

«Κάποιοι άνθρωποι ήθελαν να με παρουσιάζουν ως την πληγωμένη στις σχέσεις μου. Βίωνα και εγώ καταστάσεις όπως η κάθε γυναίκα, ερωτευόμουν, στενοχωριόμουν αλλά είχα τη δύναμη να το ξεπεράσω και να προχωρήσω», συμπλήρωσε,

«Παντρεύτηκα δύο φορές, έζησα τον γάμο πολύ ωραία. Δεν έχει τύχει να μιλήσω με κανέναν πρώην μου και δεν το επιδιώκω ωστόσο θέλω να είναι καλά. Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ γιατί ψιλοβαριέμαι να δίνω λογαριασμό», ολοκλήρωσε για την προσωπική της ζωή.

Δείτε εδώ τον νέο της σύντροφο, επιχειρηματίας και 50άρης.

Αυτοί είναι οι δυο άνδρες που παντρεύτηκε και την σημάδεψαν

Ο Νάσος Γαλακτερός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αμύντα και γρήγορα επισημάνθηκε ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, με την οποία έγινε γνωστός και αγαπήθηκε από τους φίλους της ομάδας. Ήταν φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδος το 1992. Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ το 1993 προκάλεσε διαμαρτυρίες από μερίδα των οπαδών.

Τη σεζόν 1993-1994 αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και κατακτά το Κύπελλο Κόρατς μέσα στην Τεργέστη, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της ομάδας. Το 1995 κατακτά το Κύπελλο Ελλάδος και πάλι με τον ΠΑΟΚ.

Την επόμενη χρονιά μετακομίζει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό με τον οποίο κατακτά 2 πρωταθλήματα (1996, 1997), 1 κύπελλο (1997) αλλά και την Ευρωλίγκα το 1997. Αυτά, σε συνδυασμό με τα άλλα 2 τρόπαια που κατέκτησε την ίδια χρονιά τον έκαναν κάτοχο του τριπλ κράουν. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Άρη με τον οποίο και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1998. Πέραν τις επαγγελματικής του πορείας, όμως, στο παρελθόν απασχόλησε πολύ και με τα προσωπικά του...

Ο λόγος που χώρισε με την Ρούλα Κορομηλά το 2007 ο Νάσος Γαλακτερός

Από τον πρώτο του γάμο έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Παύλο Γαλακτερό ενώ από το 2000 μέχρι το 20007 ήταν παντρεμένος με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά. Σήμερα είναι παντρεμένος για τρίτη φορά με τη δημοσιογράφο Νάνσυ Ζαμπέτογλου, και έχουν αποκτήσει μια κόρη (δείτε εδώ την πιο τρυφερή φωτογραφία τους: Στολίζουν μαζί το χριστουγεννιάτικό τους δέντρο!)

Σε παλιότερη συνέντευξη του για το Down Town, ο Νάσος Γαλακτερός είχε μιλήσει για τον χωρισμό του με τη Ρούλα, που για κάποιους ήταν ξαφνικός και γι’ άλλους αναμενόμενος, αφού για πολύ καιρό ακούγονταν ότι ο γάμος τους περνούσε κρίση. Ο ίδιος απέδωσε τον χωρισμό τους στη φθορά του χρόνου και πως συμβαίνουν κάποια απροσδιόριστα πράγματα, που αλλάζουν τον γάμο κι έρχεται ο χωρισμός.

Παράλληλα, σε μια άλλη δήλωση του στο «Tv Weekend» είχε αναφέρει τα εξής: «Κάτι συμβαίνει στα ζευγάρια. Ύστερα από κάποια χρόνια κάτι γίνεται. Αν δεν είσαι ολοκληρωμένος, κάτι γίνεται. Φταίνε πάντα και οι δύο κατά τη γνώμη μου. Με τη Ρούλα ήταν φυσική φθορά, θα έλεγα. Δεν έγινε κάτι άλλο τρανταχτό. Ουσιαστικό διαζύγιο έχουμε πάρει, τυπικό όχι», ενώ είπε πως «αυτό που θέλω είναι να ‘ναι καλά και ευτυχισμένη».

Βρισκόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του 80. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς της εποχής του, με τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση και στο κινηματογράφο. Η Ρούλα Κορομηλά ήταν μια ακόμη γραμματέας στην Κρατική τηλεόραση, η οποία όμως, είχε μεγάλα όνειρα και υπερβολική θέληση να τα πετύχει μια μέρα, πράγμα που συνέβη άλλωστε.

Η τότε άγνωστη Ρούλα και ο διάσημος και sexy πρωταγωνιστής γνωρίστηκαν το 1981, αλλά παντρεύτηκαν το 1988 (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες από το τότε νυφικό της). Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Μιχαλόπουλο και ο πρώτος για εκείνη. Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε στις αρχές του 90, αλλά έμειναν οι φωτογραφίες να τους θυμίζουν ότι κάποτε είχαν δώσει όρκους αιώνιας αγάπης.