«Άρχισα να πηγαίνω σε ψυχίατρο...» - "Έσπασε" ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show

Η σπάνια εξομολόγηση του παρουσιαστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Άρχισα να πηγαίνω σε ψυχίατρο...» -

Το βράδυ της Τετάρτης 1/2, η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, και μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα. Αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον άντρα που έχασε), στην καριέρα της και η συζήτησή τους ξεκίνησε με τον γεγονός πως ίσως είναι η πρώτη φορά που βρέθηκαν μαζί στην τηλεόραση.

Μάλιστα, η κουβέντα έφτασε μέχρι και στα νούμερα τηλεθέασης με την παρουσιάστρια να πετάει μία ατάκα η οποία άφησε άφωνο τον παρουσιαστή της βραδινής ζώνης.

«Πως έχει γίνει και δεν έχουμε βρεθεί ξανά τηλεοπτικά; Όλο αντίπαλοι ήμασταν απέναντι;» αναρωτήθηκε, αρχικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να λάβει την θετική απόκριση από την καλεσμένη του προχωρώντας στο εξής σχόλιο για την τηλεθέαση. «Απέναντι, ναι. Το ξέρεις ότι με είχε σκίσει μια φορά;».

Γ.Α.: Άσε μας μωρέ τώρα με τις χαζομάρες.

Ρ.Κ.: Αλήθεια σου λέω.

Γ.Α.: Έχεις τέτοια ανάγκη εσύ που έχεις κάνει τα μεγαλύτερα νούμερα που έχει κάνει ποτέ άνθρωπος…

Ρ.Κ.: Γιατί εσύ δεν έχεις κάνει;

Γ.Α.: Δόξα τω Θεώ, ναι, και γω. Άρα τι;

Ρ.Κ.: Να σου πω, είμαστε χορτασμένοι από νούμερα ε;

Γ.Α.: Χορτασμένοι. Εγώ και όχι μόνο από νούμερα!

Ρ.Κ.: Και γω επίσης. Δεν βλέπεις;

Γ.Α.: Όχι, εσύ είσαι μια χαρά!

«Νομίζω πως και σήμερα πέφτουν χρήματα στις τηλεοπτικές παραγωγές. Εντάξει, και η δική σου η παραγωγή ήταν καταπληκτική στα shows σου. Νομίζω ότι και σήμερα πέφτουν αυτά τα χρήματα αλλά δεν ξέρω αν τα δίνουν όλα τα κανάλια. Κάποια κανάλια, ας πούμε, τα δίνουν. Ας πούμε το δικό μας, το Σπίτι με το MEGA Είναι ένα οικονομικό. H εικόνα όμως που βγάζει είναι αριστοκρατική και προσεγμένη. Εγώ πιστεύω στην αισθητική των πραγμάτων και όχι τόσο πολύ στα χρήματα» σημείωσε, εν συνεχεία, η Ρούλα Κορομηλά με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 να συμπληρώνει πως «συμφωνώ, γιατί έχουν πέσει χρήματα σε πολύ μεγάλες παραγωγές και ήταν πολύ κιτς. Εννοώ πως δεν άρεσαν καθόλου. Σε σένα όμως, τώρα, είναι πολύ γκλαμουριά και πολύ ωραίο.

Η προσωπική εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στη συνέχεια όμως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, παίρνοντας ως αφορμή όλα όσα ειπώθηκαν, θέλησε να κάνει μία δική του προσωπική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας δημόσια την περίοδο κατά την οποία είχε κάνει τεράστια επιτυχία, κάτι που τον είχε οδηγήσει να αισθάνεται μία έπαρση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είχε καβαλήσει το καλάμι.

«Για μένα υπήρξε μια περίοδος που καβάλησα το καλάμι. Ήταν η περίοδος του «Πολύ την Κυριακή» που εκεί λίγο χάθηκα. Χάθηκα. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ στα 33 μου χρόνια ούτε την επιτυχία ούτε τα χρήματα που έβγαζα ούτε τίποτα. Χάθηκα μέσα σε όλο αυτό. Γι’ αυτό και άρχισα να πηγαίνω σε ψυχίατρο, να μιλάω και οτιδήποτε άλλο. Ευτυχώς είχα πολύ κοντινούς μου ανθρώπους που αυτοί με έσωσαν όταν μου είπαν ότι κάτι δεν πάει καλά», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι κακό αυτό, ίσα ίσα που σε βοήθησε. Στο θετικό σου είναι ότι το αναγνωρίζεις και το λες δημόσια. Μπράβο, ρε Γρηγόρη μου» τόνισε, αμέσως, η Ρούλα Κορομηλά στο πλατό.

Γρηγόρης Αρναούτογλου