«Μπορεί να πάω στο μπάνιο και να κλαίω...» - Η αλήθεια για την συμπεριφορά της Ρούλας Κορομηλά στους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες

«Δεν έχω απολύσει κανέναν»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μπορεί να πάω στο μπάνιο και να κλαίω...» - Η αλήθεια για την συμπεριφορά της Ρούλας Κορομηλά στους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες

Η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης 1/2, και πέρα από το γεγονός πως μίλησε για την προσωπική της ζωή και τους άντρες της ζωής της, όπως και για την ανταγωνιστική της σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφέρθηκε και στην καριέρα της αποκαλύπτοντας την συμπεριφορά της προς τους συνεργάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε στο γεγονός πως εκείνη πληγώθηκε κάποια στιγμή εξαιτίας της δουλειάς της και εξήγησε πως μπορεί να έχει διαφωνήσει πολύ με τους συναδέλφους της, αλλά δεν έχει προχωρήσει ποτέ σε απόλυση και αυτό είναι κάτι που την κάνει να αισθάνεται καλά με τον εαυτό της.

Η αποκάλυψη της Ρούλας Κορομηλά

«Δεν πετάω τίποτα από το παρελθόν μου ως ενήλικη γιατί ό,τι έκανα το έκανα γιατί πραγματικά το πίστευα και το ήθελα. Δεν υπήρξε στιγμή που μετάνιωσα που ασχολήθηκα με την τηλεόραση, όχι. Όσο κι αν πληγώθηκα, που έχουμε πληγωθεί και ταλαιπωρηθεί και συ και εγώ αλλά και οι πιο παλιοί φαντάζομαι, αρκετές φορές από συμπεριφορές, καταστάσεις, αδικίες, διάφορα που λέγονται και γράφονται. Όχι, γιατί είναι η δουλειά μας αυτή. Πρέπει να ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε και τι ακριβώς μας προσφέρει αυτή η δουλειά. Έχει και τις γλυκές της στιγμές, έχει και τις πικρές της στιγμές», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Στην τηλεόραση παίζει ρόλο η χημεία με τον άλλον. Δεν είχαμε πάντα χημεία και με τους ανθρώπους που μπορεί να είχαν δεύτερο και τρίτο ρόλο. Άμα δεν έχεις χημεία, δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Και άμα είσαι δημιουργικός άνθρωπος και το' χεις, που λέμε, ξεφεύγεις γιατί προσπαθείς να καλύψεις τα πάντα και αυτό φαίνεται ότι «καβαλάς» τον άλλον, τον υπερπηδάς ενώ μπορεί να μην συμβαίνει αυτό».

«Δεν έχω απολύσει κανέναν. Δεν έχω απολύσει κανέναν απολύτως. Μπορεί να έχω διαφωνήσει, μπορεί να έχουμε νευριάσει όπως γίνεται σε κάθε χώρο εργασιακό, να έχουμε φωνάξει αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν. Δεν μπορώ να κοιμηθώ εγώ. Την ώρα που μπορεί να τσακωθούμε, μετά μπορεί να πάω στο μπάνιο και να κλαίω. Είμαι και στις σχέσεις μου έτσι. Όπως λειτουργώ στη διαπροσωπική μου σχέση, έτσι λειτουργώ και στην επαγγελματική. Δηλαδή αν σπάσει το βάζο, δεν θέλω να το ξανακολλήσω γιατί αν το ξανακολλήσω, θα φαίνεται γύρω γύρω η ρωγμή. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα που δεν τα αισθάνομαι πραγματικά», κατέληξε.