Survivor All Star: «Το να ζητάμε και τα ρέστα είναι και λίγο θράσος» - "Κόλαφος" ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για το σκάνδαλο της Ασημίνας & της Δαλάκα

Τους σχολίασε όλους έναν έναν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Το να ζητάμε και τα ρέστα είναι και λίγο θράσος» -

Μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου όλα άλλαξαν στο Survivor All Star (δείτε εδώ ποιες θα πάρουν την θέση τους). Η κίνησή τους προκάλεσε μεγάλη οργή, όχι μόνο στους διαγωνιζόμενες, αλλά και στους παίκτες που είναι εκτός παιχνιδιού, όπως και στους τηλεθεατές.

Πολλοί από τους πρώην διαγωνιζόμενους πήραν θέση για το όλο θέμα και ένας από αυτούς είναι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος προχώρησε σε μία αποκάλυψη "φωτιά" για τα όργια που συνέβαιναν στο νοσοκομείο του παιχνιδιού. Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε την Πέμπτη 2/2 στην κάμερα του Happy Day του ALPHA και εξήγησε πως δεν γίνεται να κάνουν λάθος για τα δύο κορίτσια, διότι διαφορετικά δεν θα τις έδιωχνε η παραγωγή.

Φυσικά, σχολίασε και τον Νίκο Μπάρτζη για το "ξεμπρόστιασμα", ενώ δεν άφησε απέξω και όλο τον "σάλο" που είχε δημιουργηθεί με την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο.

Τα σχόλια του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την Δαλάκα και την Ασημίνα στο Survivor All Star

«Οπωσδήποτε ισχύουν όλα αυτά. Η παραγωγή να διώξει δύο τόσο εμβληματικές παίκτριες χωρίς να το έχει τσεκάρει; Εμένα με αιφνιδίασε λίγο η Κατερίνα Δαλάκα που σηκώθηκε και έφυγε αλλά θα το εντάξω και στον δικό της αιφνιδιασμό. Θα ήθελα να ακούσω και τη δική της εκδοχή», ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

«Για μένα καλά έκανε ο Νίκος. Σε αυτά τα παιχνίδια μπορεί να υπάρχουν δύο ομάδες αλλά ουσιαστικά ο καθένας παίζει για τον εαυτό του. Είσαι μόνος σου εκεί πέρα. Δεν είναι ότι τις είδε να τρώνε μία τυρόπιτα, που λες εντάξει. Είναι πολύ βασικός κανόνας η επικοινωνία και το να ξέρεις τι γίνεται», απάντησε έπειτα ο δημοσιογράφος.

Όσον αφορά το τρυφερό ειδύλλιο μεταξύ Καρολίνας και Μάριου Πρίαμου στο Survivor, σχολίασε «Ο Μπο είναι ανεξάρτητη προσωπικότητα, ήξερε πώς να αντιδράσει. Ένιωσε θιγμένος και καλά έκανε. Το να βγαίνουμε τώρα και να ζητάμε και τα ρέστα είναι και λίγο θράσος. Όσο για την Καρολίνα, δε μπορείς με μανδύα την αγάπη να δικαιολογήσεις ότι παίζεις άτιμα».