Survivor All Star: Ποιες πρώην παίκτριες μπαίνουν στην Κόκκινη ομάδα μετά την αποβολή των Δαλάκα - Χατζηανδρέου

Και το ριάλιτι συνεχίζεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Ποιες πρώην παίκτριες μπαίνουν στην Κόκκινη ομάδα μετά την αποβολή των Δαλάκα - Χατζηανδρέου

Survivor All Star χωρίς Κατερίνα Δαλάκα γίνεται; Ε, ναι, όπως φάνηκε γίνεται και χωρίς κανένα πρόβλημα... Κι ενώ λοιπόν η Κατερίνα βρίσκεται μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο ξενοδοχείο και αναμένουν να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής η παραγωγή του Ατζούν συνεχίζει να «τρέχει» το ριάλιτι επιβίωσης και ετοιμάζει πράγματα φοβερά και τρομερά.

Αφού έχουν ήδη σχεδιάσει το επόμενο μεγάλο έπαθλο (δείτε εδώ ποιο θα είναι) έχει αρχίσει να δρομολογείται και η επάνδρωση της Κόκκινης ομάδας η οποία μετρά πλέον δύο άτομα λιγότερα.

Οι επόμενες προσθήκες στο Survivor All Star

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί και τα όσα γνωρίζουμε ήδη, υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής από πρώην παίκτες που περιμένουν να μπουν στο φετινό παιχνίδι. Τρία ονόματα, όμως, βρίσκονται αυτή την στιγμή στην κορυφή αυτής:

Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, και Ειρήνη Παπαδοπούλου (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε και φούντωσε τις φήμες).

Και αποβλήθηκε και ο Ατζούν θα την πληρώσει "χρυσή" - Με πόσα λεφτά γυρνάει Ελλάδα η Δαλάκα

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου σχετικά με τα χρήματα που θα πάρουν ενώ έχουν αποβληθεί. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ στον Τούρκο παραγωγό, αντιθέτως εκείνος θα τις πληρώσει και μάλιστα πολλά, ειδικά την Κατερίνα....

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή Super Κατερίνα, ορισμένοι παίκτες στα συμβόλαια τους έχουν βάλει έναν extra όρο. Ανάμεσα στους παίκτες αυτούς είναι και η Δαλάκα!

Τι λέει όμως αυτό ο όρος; Λέει πως αν αποχωρήσει μέχρι τους 2μιση μήνες δεν θα πάρει το ποσό που έχει κερδίσει όσο έμεινε στο παιχνίδι, αλλά... 50.000 ευρώ! Ναι καλά διαβάσατε η Κατερίνα αντί θα επιστρέψει με 20.000 που είναι τα χρήματα που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής, επιστρέφει με το μισό έπαθλο!