Survivor All Star: Ειρωνικό! Το έπαθλο που ετοιμάζει ο Ατζούν μετά την παράβαση Κατερίνας και Ασημίνας

Σιγά που θα τις άφηνε έτσι...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Ειρωνικό! Το έπαθλο που ετοιμάζει ο Ατζούν μετά την παράβαση Κατερίνας και Ασημίνας

Μετά το βίντεο ντοκουμέντο που βρήκε το φως της δημοσιότητας και «καίει» την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα (δείτε το εδώ) δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τα λεγόμενα του Νίκου Μπάρτζη. Αυτό είδε και η παραγωγή, άλλωστε και πήρε την απόφαση να αποβάλει τα δυο κορίτσια από το Survivor All Star. Είπαμε, ο Ατζούν φέτος δεν χαρίζεται.

Μπορεί η επόμενη μέρα στο νησί να είναι λίγο περίεργη (δείτε εδώ το αποψινό 1/2 trailer) αλλά η παραγωγή ετοιμάζει ωραία πράγματα για να επιβραβεύσει την τιμιότητα των παικτών που βρίσκονται ακόμα εκεί.

Συγκεκριμένα, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό μας, την επόμενη Κυριακή η ομάδα που θα κερδίσει τον στίβο μάχης πέρα από το έπαθλο φαγητού που θα είναι ταχίνι με ψωμί, θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, που δεν θα είναι άλλο από το κλασικό πατροπαράδοτο twitter.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τρία tweets που έχουν γραφτεί γι' αυτούς και να γελάσουν με την ψυχή τους αφού οι χρήστες στο συγκεκριμένο μέσω κοινωνικής δικτύωσης δίνουν ρέστα!

Ο Χρήστος Δάντης απευθύνεται σε δικηγόρο μετά τα όσα έγιναν με την Ασημίνα στο Survivor All Star

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο Χρήστος Δάντης επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα από την περιοδεία του για να συναντηθεί με τον δικηγόρο του και να κάνει άρση απορρήτου στο κινητό του και των συγγενών πρώτου βαθμού της Ασημίνας για τον τελευταίο μήνα για να αποδείξει πως δεν έχει κάνει τηλεφώνημα.

Στην εκπομπή μάλιστα, σχολίασαν το γεγονός πως στο Survivor, δεν άφησαν να μιλήσουν τα δυο κορίτσια πριν αποχωρήσουν, όπως είχαν κάνει σε άλλους κύκλους.