Survivor All Star: «Την Δαλάκα την έφαγε η κακή...»: Το "ξεπρόστιασμα" του Χάρη Γιακουμάτου σε Κατερίνα και Ασημίνα

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Την Δαλάκα την έφαγε η κακή...»: Το

Χαμός επικρατεί εδώ και μερικές μέρες στο Survivor All Star με πρωταγωνίστριες φυσικά την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, μιας και πιάστηκαν με τσιγάρα και κινητό στο χέρι, από έναν ντόπιο μέσα στην ζούγκλα, με τον Νίκο Μπάρτζη να είναι αυτός που τις "κάρφωσε" και την παραγωγή τελικά του παιχνιδιού να έχει αποδείξεις στα χέρια της πως πράγματι αληθεύουν οι κατηγορίες του (δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντο), με αποτέλεσμα να τις αποβάλλει από το ριάλιτι.

Το πρωί της Πέμπτης (2/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «πρωινό μας» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Χάρη Γιακουμάτου, ο οποίος μίλησε για τις δύο παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, που επιστρέφουν στην Ελλάδα (δείτε εδώ με πόσα χρήματα επιστρέφουν), αλλά έκανε αναφορά και στο παρελθόν της Εύης με τον Σώζωντα, από το προηγούμενο Survivor.

Το ξεμπρόστιασμα του Χάρη Γιακουμάτου για τις Δαλάκα και Ασημίνα από το Survivor All Star

Ο πρωήν παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και δεν δίστασε να σχολιάσει τα όσα γίνονται μέσα στο Survivor All Star, με τους παίκτες και όχι μόνο. Ο ηθοποιός ήταν κοντά με την Κατερίνα Δαλάκα και τους έκανε εντύπωση τα όσα λέγονται για αυτήν, διότι στο προηγούμενο survivor, που ήταν στην ίδια ομάδα, έδινε την ψυχή της στον στίβο μάχης και ήταν μακριά από τις ίντριγκες και τους τσακωμούς.

«Ε τι να πώ, την Δαλάκα την έφαγε η κακή παρέα με την Ασημίνα και ότν είσαι μέσα στο παιχνίδι, γνωρίζεις κάποιους ανθρώπους και δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο οποιοσδήποτε και στην τελική μπορεί να μην θεώρησε κακό που πάει να κάνει. Οπότε πιστεύω οτι η κατερίνα πιάστηκε την λάθος στιγμή με το λάθος άτομο», είπε αρχικά ο Χάρης Γιακουμάτος.

«Από όσο γνώρισα εγώ την Δαλάκα από το προηγούμενο survivor, δεν ήταν έτσι. Το μόνο που την ένοιαζε ήταν να μπαίνει στην πίστα να κάνει τα αθλήματα και δεν είχε ποτέ από πίσω της ίντριγκα και να σκεφτεί να κάνει ή να πει κάτι», συνέχισε ο ηθοποιός.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στην είσοδο του Σώζοντα που ακόμη και που τον είδε η Εύη έβαλε τα κλάματα γιατί θυμήθηκε τα όσα είχαν γίνει στο προηγούμενο ριάλιτι.

«Δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τον Σώζων, είναι απρόβλεπτος. Εκείνη την περίοδο είχαν μπει μέσα τρεις παίκτες και ο Σώζωντας διάλεξε την Εύη και αποφάσισε να κάνει το ειδύλλιο του και ξεκίνησε να της μιλάει καλά, αλλά δεν του βγήκε και να τα αποτελέσματα», υποστήριξε ο Χάρης Γιακουμάτος.