«Όταν η βασίλισσα...»: Η αποθέωση της Δέσποινας Βανδή από την κόρη της, Μελίνα - Λίγο πριν γίνει 19

Η ανάρτηση στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Η αγάπη της Μελίνας Νικολαϊδη για την μητέρα της είναι μεγάλη και γνωστή σε όλους. Δεν είναι λίγες οι φορές που η κόρη της Δέσποινας Βανδή έχει δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πράγματα και δραστηριότητες από την καθημερινότητα της, είτε βρίσκεται με τη πολυαγαπημένη της μητέρα εδώ στην Ελλάδα, είτε είναι στο εξωτερικό (δείτε εδώ πως είναι το σπίτι της στο Λονδίνο), έτσι και πριν από μερικές ώρες έκανε μια ανάρτηση, που σχετίζονταν για ακόμη μια φορά με την μανούλα της.

Λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά της, η Μελίνα αποθέωσε τη μητέρα της με ένα βίντεο σε Instagram-story από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η μαμά της, Δέσποινα Βανδή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια «ανοίγει» το πρόγραμμά της εμφανώς ευδιάθετη και η Μελίνα την αποθεώνει γράφοντας: «Όταν η βασίλισσα σηκώνεται».

Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή που την αποθεώνει η κόρης Μελίνα Νικολαϊδη

Η 18χρονη επισκέπτεται συχνά το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η μητέρα της, όταν βρίσκεται στην Ελλάδα και περνά χρόνο μαζί της στο καμαρίνι. Αυτό μάλλον ήταν κάτι που έλειψε στην 18χρονη κόρη της τραγουδίστριας και εξού η ανάρτηση της στα social media.

Η ανάρτηση της Μελίνας για την Δέσποινα Βανδή

Να υπενθυμίσουμε ότι σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 8 Φεβρουαρίου η Μελίνα Νικολαΐδη θα γίνει 19 ετών και είναι εμφανές πώς όσο μεγαλώνει μοιάζει ολοένα και περισσότερο στην μητέρα της. Μαμά και κόρη πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις και οι κοινές τους φωτογραφίες αποδεικνύουν πόσο αγαπημένες και δεμένες είναι.

«Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι υγιής κι ευτυχισμένη», είχε γράψει πέρσι η Δέσποινα Βανδή στο Ιnstagram για τα 18α γενέθλια της κόρης της, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.