Με ασύλληπτη θέα και μίνιμαλ διακόσμηση - Φωτογραφίες από το φαναστικό σπίτι της Μελίνας Νικολαΐδη στο Λονδίνο

Είναι απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με ασύλληπτη θέα και μίνιμαλ διακόσμηση - Φωτογραφίες από το φαναστικό σπίτι της Μελίνας Νικολαΐδη στο Λονδίνο

Η Μελίνα Νικολαϊδη επέστρεψε την Λονδρέζικη καθημερινότητα της, μετά το χριστουγεννιάτικο διάλειμμα, που έκανε στην Ελλάδα, για να δει τους αγαπημένους της γονείς και όχι μόνο. Η νεαρή καλλονή, που μοιάζει απιστευτα πολύ με την μητέρα της (δείτε εδώ φωτογραφίες) έκανε δύο αναρτήσεις στον πορσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοτας την καθημερινότητα της στην πρωτεύουσα, της Αγγλίας.

Έχοντας περάσει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα με τους γονείς της και τον σύντροφό της, η Μελίνα Νικολαίδη επέστρεψε στο Λονδίνο όπου σπουδάζει.

Έκλαιγε στο καμαρίνι της μητέρα της - Έντονος καυγάς για την Μελίνα Νικολαΐδη και τον σύντροφό της

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα κοντά στις γιορτές το ζευγάρι είχε προγραμματίσει για ακόμη ένα βράδυ να βρεθεί στο Έναστρον, όπου τραγουδά η μητέρα της Μελίνας και ο Χρήστος Μάστορας, αλλά... δεν έφτασαν μαζί!

Για την ακρίβεια πρώτος βρέθηκε στην παρέα ο Αλέξανδρος κι αυτό γιατί, σύμφωνα θαμώνα του μαγαζιού που παρακολουθούσε το τι συνέβη, λίγη ώρα πριν είχαν μια έντονη διαφωνία με την Μελίνα κι εκείνη κατευθύνθηκε κλαμένη στο καμαρίνι της μαμάς της. Γιατί ως γνωστόν αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα!

Βέβαια, ο διαφωνία αυτή ξεχάστηκε πολύ γρήγορα και το η Μελίνα πέρασε το υπόλοιπο της βραδιάς στην αγκαλιά του Αλέξανδρου και... πολύ καλά έκανε γιατί ταιριάζουν τόσο πολύ!

Οι αναρτήσεις της Μελίνας Νικολαϊδη από το Λονδίνο

Με έναν πιο μίνιμαλ τρόπο έχει φτιάξει το σπίτι της, η κόρη της Δέσποινας Βανδή, καθώς κερδίζει αυτόν που βλέπει την φωτογραφία, φανταστείτε πως θα ήταν αν βρισκόμασταν εκεί. Μέσα από δυο αναρτήσεις της, η Μελίνα Νικολαϊδη έδειξε στος ακολουθους της, πως βρίσκεται στο Λονδίνο μακριά από όλους, όσους πέρασε τις χριστουγεννιάτικες γιορτές.

Μελίνας Νικολαΐδη φωτογραφίες σπίτι Λονδίνο

Μελίνα Νικολαΐδη σπίτι Λονδίνο

Σειρά έχουν ο εργασίες για την σχολή της, που θα είναι βουνό μετά τις γιορτές (δείτε εδώ τι σπουδάζει).