«Αύριο μεθαύριο θέλω να κάνω οικογένεια, γιατί πρέπει να...» - Φανερά ενοχλημένος ο Νικηφόρος στον αέρα του Happy Day

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αύριο μεθαύριο θέλω να κάνω οικογένεια, γιατί πρέπει να...» - Φανερά ενοχλημένος ο Νικηφόρος στον αέρα του Happy Day

Μήνες τώρα κυκλοφορεί η φήμη πως ο Νικηφόρος και η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι σε σχέση (δείτε εδώ πώς ξεκίνησαν όλα). Οι δυο τους σε κάθε τους εμφάνιση δεν επιβεβαίωναν αυτά τα λεγόμενα, ωστόσο αυτό αντί να κατευνάζει την ανησυχία του κοινού, φούντωσε περισσότερο τις φήμες.

Η διάσημη επιχειρηματίας, έτσι, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση αποκαλύπτοντας τον πραγματικό της σύντροφο, λέγοντας την αλήθεια για την σχέση της με τον τραγουδιστή. Παρόλα αυτά, κλήθηκε να απαντήσει και εκείνος μέσα από την κάμερα του Happy Day, στο κανάλι του ALPHA, το πρωί της Πέμπτης 2/2, και έδειξε να ενοχλείται αρκετά γι' αυτό.

Ενοχλημένος ο Νικηφόρος με δημοσιογράφο του ALPHA για ερώτηση σχετικά με την Κατσαφάδου

«Μου έχει τύχει ο μεγάλος έρωτας, είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Έχω πέσει στα πατώματα και έχω γράψει τραγούδια γι’ αυτό. Εξωτερικεύω το συναίσθημά μου πολύ μέσω των τραγουδιών», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Έτυχε πρόσφατα να τραγουδήσω το Υποσχέσου και να είναι μπροστά η κοπέλα για την οποία το έγραψα πριν πολλά χρόνια».

Σχετικά με το αν θα διάλεγε καριέρα ή οικογένεια, απάντησε: «Εννοείται. Καριέρα ή οικογένεια. Αφού θες να κάνεις οικογένεια, είσαι διατεθειμένος να κάνεις πίσω τη δουλειά σου, αν χρειαστεί; Όταν σου βάζει ο άνθρωπός σου τέτοια στοιχεία στη συζήτηση, ξεκινάει το πρόβλημα».

Και εξήγησε για την Δήμητρα Κατσαφάδου: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ειπώθηκε κάτι τέτοιο. Γιατί το συζητάμε παραπάνω; Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ απίστευτα και θέλω να συναναστρέφομαι, γιατί με εξελίσσει ως άνθρωπο. Εάν ίσχυε, μπορεί και να με ενοχλούσε. Επίσης, εγώ αύριο μεθαύριο θέλω να κάνω οικογένεια. Γιατί πρέπει να ξέρει το παιδί μου με ποια ήμουν πριν τη μητέρα του; Για μένα αυτό είναι κάτι πολύ σοβαρό», αναφέρει ο Νικηφόρος.