Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Κερατώνει τον γκόμενό της και το παίζει κυρία» - Γραμμέλη και Χριστουπούλου "κατέκραξαν" την Σολωμού

«Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει! Διαφωνώ μαζί της κάθετα»

«Κερατώνει τον γκόμενό της και το παίζει κυρία» - Γραμμέλη και Χριστουπούλου
News 02.02.2023 13:27
Από Youweekly Team

Με ένα νέο podcast για το θέμα της απιστίας, μέσα στο οποίο θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποιες δηλώσεις που έκανε σχετικά με τον διαχωρισμό των γυναικών σε «Α» και σε «Β» επέστρεψε η Μαρία Σολωμού (δείτε εδώ τι είχε πει και είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο).

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 2/2, η εκπομπή «Πρωινό Μας» πρόβαλε ένα απόσπασμα από το συγκεκριμένο podcast της ηθοποιού με την Αφροδίτη Γραμμέλη να προχωρά σε ένα έντονο ξέσπασμα.

«Και μια που λέμε για απάτη, δεν έχει σημασία αν είσαι ωραίος ή άσχημος. Όλοι το παθαίνουμε. Η ωραιότερη γυναίκα θα κερατωθεί. Είχα πει κάποτε ότι οι γυναίκες που επιλέγουν οι άντρες να κερατώσουν είναι «Β», δηλαδή «δεύτερες» και αυτό ίσως ακούστηκε περίεργα.

Υπάρχουν δύο πράγματα που για μένα ξεχωρίζουν τους ανθρώπους, το μορφωτικό επίπεδο και η αισθητική. Αυτά τα δύο μπορούν να δημιουργήσουν status. Όταν είπα «Β» δεν εννοούσα ότι είναι χαζές, οι περισσότερες «Β» γυναίκες είναι πιο έξυπνες από εμάς, που θεωρούμαστε «Α». Η αισθητική και ο τρόπος που φέρεσαι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έχω γνωρίσει μορφωμένους βλάκες και αμόρφωτους έξυπνους» αναφέρει η Μαρία Σολωμού στο podcast της.

Ο σχολιασμός Γραμμέλη & Χριστοπούλου στις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού

«Παιδιά πάμε καλά; Χωριζόμαστε σε Α και σε Β; Είμαστε σοβαρές; Δεν δέχομαι να με χωρίζουν σε κατηγορίες. Στη ζωή μου ποτέ δεν χώριζα τους ανθρώπους, τι πράγματα είναι αυτά; Δεν στήνω κανέναν στον τοίχο, ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει. Διαφωνώ μαζί της κάθετα», ανέφερε από πλευράς της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Από την άλλη, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Θεωρώ ότι κάθε γυναίκα περνάμε από όλα τα γράμματα της αλφαβήτου. Από το Α έως το Ω πάμε όλες. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας όλες γινόμαστε όλα τα γράμματα. Και όταν λέω όλες μας, εννοώ όλες μας κρίνουμε και λέμε βάζει πολλά φίλτρα, είναι λαϊκιά, κερατώνει τον γκόμενό της και το παίζει κυρία. Καλό είναι τέτοιου νηπιακού επιπέδου συζητήσεις να μη γίνονται. Η Μαρία το έχασε για μένα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Mente Fuerte: «Είναι καλό μάρκετινγκ...» - Η αντίδραση της Σολωμού πίσω από τις κάμερες του The 2night με τις αποκαλύψεις για τη σχέση τους

«Βαριέμαι να..» - Η αποστομωτική απάντηση της Μαρίας Σολωμού για Λιάγκα και Παπανώτα

Share