Σπάνια τους βλέπουμε μαζί: Στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη οι γονείς του - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η ανάρτησή του στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώργος Μαζωνάκης
Instagram / Γιώργος Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος φημίζεται για το γεγονός πως είναι αρκετά οικείος και προσπαθεί να διατηρεί στενές επαφές με το κοινό του (δείτε εδώ την κίνηση ανθρωπιάς που έκανε). Σε αυτό βοηθάει το γεγονός πως έχει έναν προσωπικό λογαριασμό στο Instagram μέσα από τον οποίο μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Συχνά, δηλαδή, βλέπουμε τον χώρο που μένει, το καμαρίνι του, τις συνήθειές του, όμως κάτι που δεν βλέπουμε πολύ είναι τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μπορεί εκείνος να είναι 50 ετών, αλλά η πρώτη φορά που δημοσίευσε βίντεο με τους γονείς του ήταν την Τετάρτη 1/2 για να ευχηθεί καλό μήνα στους ακόλουθούς του με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Ποιοι είναι οι γονείς του Γιώργου Μαζωνάκη

Ο πατέρας του, Μανώλης, και η μητέρα του, Κλειώ, λοιπόν, χαμογέλασαν στον φακό και έστειλαν τις ευχές τους και παρατηρούμε πως ο τραγουδιστής έχει στοιχεία και από τους δύο. Έχουν γκρίζα μαλλιά πια, αλλά είναι πολύ περιποιημένοι και προσεγμένοι, κάτι που σίγουρα έχει κληρονομήσει και ο γιος τους.

«Καλό μήνα...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του ο ίδιος.

Αυτό είναι το υπερπολυτελές τζιπ του

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι αρκετά ενεργός στα social media, με τις αναρτήσεις του να μαζεύουν χιλιάδες like από τους διαδικτυακούς του ακόλουθους. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν απασχολεί σχεδόν ποτέ με αρνητικό τρόπο τα μέσα, αν και ακόμα μένει αναπάντητο ερώτημα το γιατί έκανε unfollow την Ναταλία Γερμανού και τι έχει συμβεί ανάμεσά τους.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να δείξει την βόλτα πουέκανε με το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του, το οποίο, κρατηθείτε.... κοστίζει πάνω από 92.000 ευρώ. Εμείς ωστόσο δεν μπορούμε παρά να τον θαυμάσουμε για τις καλόγουστες επιλογές του τόσο στο όχημα που έχει επιλέξει αλλά και στο όλο look που διάλεξε για να φορέσει.