Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη - Κίνηση ανθρωπιάς από τον διάσημο τραγουδιστή

Βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Μαζωνάκης προσπαθεί να αποδείξει στο κοινό του πως είναι ένας απλός άνθρωπος (δείτε τον να πηγαίνει με το μετρό στο λιμάνι), ο οποίος ενδιαφέρεται για τον συνάνθρωπό του και τα καταφέρνει πολύ καλά, διότι έχει αφοσιωθεί στο να βοηθά με όποιο τρόπο μπορεί και έχει βρει το κατάλληλο μέσο.

Μάλιστα, πολύ πρόσφατα μίλησε για το γεγονός πως έχει έρθει κοντά στον Θεό και πως θεωρεί πως όλοι πρέπει να μοιραζόμαστε όσο μπορούμε με τους συμπολίτες μας, χωρίς να κρύβεται κανένα συμφέρον από πίσω.

«Είμαι σπίτι μου. Είναι πολύ βασικό για μένα η προσφορά που μου γίνεται από τον Θεό να τη μοιράζομαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει δόλο. Είναι πολύ μεγάλη χαρά τα μεσημέρια να μαγειρεύω και το βράδυ να τραγουδώ. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και είναι ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω φέτος. Ο Θεός μας δίνει ένα χάρισμα και πρέπει να το μοιραστούμε, φεύγοντας από εδώ νιώθω ευγνωμοσύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Γιώργο Μαζωνάκη

Η κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα του OPEN τον είχε πλησιάσει τότε, διότι είχε βρεθεί με τον διοργανωτή του οργανισμού "Ο Άλλος Άνθρωπος", που μαγειρεύει συχνά για όλο τον κόσμο εδώ και 12 χρόνια, αλλά κυρίως για τους άστεγους, και είχαν φτιάξει μερικά γεύματα μαζί.

Οι δυνάμεις τους, λοιπόν, θα ενωθούν ξανά την Τετάρτη 21/12 στις 19:00 το απόγευμα στην Πύλη Ε8 στο Λιμάνι του Πειραιά για τον ίδιο σκοπό.

Στην δράση θα συμμετέχει και το Παράρτημα του Πρότυπου Δημοτικού Ωδείου Πειραιά, το οποίο εγκαινιάστηκε το Νοέμβριο 2021, μαζί με τις αίθουσες Λαϊκής Μουσικής «Γιώργος Μαζωνάκης», στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», για να διδάσκονται οι νέοι την τέχνη του Μπουζουκιού και την γνήσια λαϊκή μουσική.