Ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέβηκε με το Μετρό στον Πειραιά - Οι επικές αντιδράσεις του κόσμου

Πήγε στον τόπο που μεγάλωσε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέβηκε με το Μετρό στον Πειραιά - Οι επικές αντιδράσεις του κόσμου

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας από τους πιο εκκεντρικούς Έλληνες τραγουδιστές και αυτό το καταφέρνει μέσα από τις εμφανίσεις, τις δηλώσεις αλλά γενικότερα τον τρόπο, με τον οποίο κινείται στη ζωή του.

Είναι γνωστό, πως μεγάλωσε στην Νίκαια του Πειραιά και η περιοχή για εκείνον σημαίνει πολλά. Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να πάει στην περιοχή αξιοποιώντας το νέο Μετρό. Μάλιστα τη μεταφορά του αυτή απαθανάτισε σε βίντεο, το οποίο ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook, καθώς οι αντιδράσεις του κοινού ήταν απολαυστικές (δείτε εδώ τη μητέρα του τραγουδιστή, με την οποία μοιάζει πάρα πολύ).

Οι αντιδράσεις του κόσμου με την εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη στο μετρό του Πειραιά

Η ζωή στο τώρα… #MAZW #HautMazw #OsoZwMazw

Posted by Giorgos Mazonakis on Wednesday, November 16, 2022

H συγκίνηση του Γιώργου Μαζωνάκη με το ζεϊμπέκικο της μητέρας του

Μετά τη σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς του, ο μεγάλος καλλιτέχνης Γιώργος Μαζωνάκης βίωσε στιγμές απόλυτης ευτυχία στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, σε συναυλία του την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου. Ο τραγουδιστής ερμήνευσε πλήθος από τις επιτυχίες του, ωστόσο σε ένα τραγούδι έγινε ο μεγάλος χαμός, όχι για εκείνον αλλά για την μητέρα του, Κλειώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο λαϊκός και αγαπημένος όσο κανένας άλλος από το κοινό του τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ερμήνευε το τραγούδι του με τίτλο «Ώρες Μικρές» και τότε κάλεσε στη σκηνή τη μητέρα του, η οποία είχε και την γιορτή της, και τότε εκείνη σηκώθηκε και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο όπου όλοι θαύμασαν!

Μόλις τελείωσε τον χορό, περήφανος και με δάκρυα στα μάτια ο γιος της την αγκάλιασε σφιχτά, και καταχειροκροτήθηκαν από όλους.