«Η προσφορά που μου γίνεται από τον Θεό...» - Ραγίζουν καρδιές με την κίνηση ανθρωπιάς του Γιώργου Μαζωνάκη

Μίλησε για την εθελοντική του "εργασία"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η προσφορά που μου γίνεται από τον Θεό...» - Ραγίζουν καρδιές με την κίνηση ανθρωπιάς του Γιώργου Μαζωνάκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει κάνει μία τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του, ωστόσο δεν είναι η μόνη, καθώς έχει αλλάξει και τον τρόπο ζωής του. Πλέον, βοηθάει καθημερινά την οργάνωση Ο Άλλος Άνθρωπος, μαγειρεύοντας εθελοντικά για τον κόσμο που το έχει ανάγκη, χωρίς να κερδίζει τίποτα και μίλησε γι' αυτό το πρωί της Πέμπτης 1/9 στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Εξήγησε, λοιπόν, πως έτσι αισθάνεται κοντά στον Θεό και βλέπει πως αυτή η κίνηση έχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, γεγονός που του δίνει δύναμη και να τον κάνει να βλέπει όσα έχει με μία ευγνωμοσύνη που παλιότερα μπορεί να μην ένιωθε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαζωνάκη

«Είμαι σπίτι μου. Είναι πολύ βασικό για μένα η προσφορά που μου γίνεται από τον Θεό να τη μοιράζομαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει δόλο. Είναι πολύ μεγάλη χαρά τα μεσημέρια να μαγειρεύω και το βράδυ να τραγουδώ. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και είναι ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω φέτος. Ο Θεός μας δίνει ένα χάρισμα και πρέπει να το μοιραστούμε, φεύγοντας από εδώ νιώθω ευγνωμοσύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Μία από τις φορές που μαγείρεψε για την συγκεκριμένη εθελοντική οργάνωση

Τον τίτλο ΜΑΖΩΞΗ! Μία ΜΑΖΩΞΗ Μουσικής, Ανθρωπιάς & Αγάπης έχουν οι καλοκαιρινές συναυλίες του Γιώργου Μαζωνάκη, ανά την Ελλάδα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος άνθρωπος», με ηχηρό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς: «Μαγειρεύουμε Όλοι Μαζί – Τρώμε όλοι μαζί», την ίδια ημέρα της κάθε συναυλίας και σε κεντρικό σημείο της κάθε πόλης, μαγειρεύουν και προσφέρουν φαγητό για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη!

Για αυτόν τον λόγο το πρωί της Τετάρτης 7/7 στην Πλατεία Όλγας, στην Πάτρα και μαζί με πλήθος κόσμου, μαγείρεψαν και προσέφεραν φαγητό και τρόφιμα σε συνανθρώπους μας, όπως είχαν κάνει στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, πριν λίγες ημέρες.

Ρίγη συγκίνησης με τον Γιώργο Μαζωνάκη