«Συνομιλήσαμε και της εξήγησα...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την επικοινωνία με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Μετά την διαφωνία που είχαν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Συνομιλήσαμε και της εξήγησα...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την επικοινωνία με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα αποκάλυψε για πρώτη φορά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σήμερα 2/2 στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Το μοντέλο ανέφερε μάλιστα πως είναι ερωτευμένη, διαψεύδοντας τα πρόσφατα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον τραγουδιστή.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για τη σχέση μας. Και τώρα που το είπα, το είπα για να τελειώνουμε την όλη φάση αυτή γιατί κι εγώ πιέζομαι. Δεν μου έχει πει ποτέ να μην μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί» είπε μεταξύ άλλων η Γαρυφαλλιά.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την επικοινωνία που είχε με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στον αέρα της εκπομπής με αφορμή την "κόντρα" που είχε με την Γαρυφαλλιά πριν μερικές μέρες: «Και εγώ το διάβασα ότι χωρίσανε, αλλά είχαν πάει το Σάββατο κάποιοι φίλοι στην Βανδή και στον Μάστορα και μου είπαν ότι η κοπέλα ήταν εκεί και όλα μια χαρά. Εκτίμησα, όταν την προηγούμενη φορά που παίξαμε κάτι στην εκπομπή, μετά συνομιλήσαμε και της εξήγησα κι εγώ κάποια πράγματα. Η κοπέλα μου λέει “εντάξει, το λήγουμε εδώ. Συγγνώμη κι εγώ από την πλευρά μου” και της λέω “και εγώ συγγνώμη, αν είπα κάτι που σε στεναχώρησε”».