«Κάνουν όλοι μαζί 5% τηλεθέαση ή ο καθένας μόνος του;» - "Κόλαφος" ο Λάκης Γαβαλάς για το My Style Rocks

Τα αιχμηρά του σχόλια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κάνουν όλοι μαζί 5% τηλεθέαση ή ο καθένας μόνος του;» -

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Πέμπτης 2/2 ο Λάκης Γαβαλάς σε βραδινή του έξοδο. Ο γνωστός σχεδιαστής ρωτήθηκε για την πορεία του My Style Rocks (δείτε εδώ την νέα παίκτρια), την Κατερίνα Καραβάτου στον ρόλο της παρουσιάστριας αλλά και τον έρωτα.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για το My Style Rocks

«Έλα καλέ που δεν πάει καλά, αφού μου είπαν ότι αυξήθηκε τώρα» απάντησε για τα νούμερα τηλεθέασης του reality μόδας, ενώ όταν του διευκρίνισαν πως το πρόγραμμα κινείται γύρω στο 5%, είπε: «Πόσο; 5; Ο καθένας ή όλοι μαζί; Δεν θέλω να μιλάω για το My Style Rocks, γιατί είναι ένα πράγμα που ήταν σαν παιδί μου που το άφησα σε ξένα χέρια».

«Ο ΣΚΑΪ δυστυχώς είναι ένα κανάλι που δεν έχει τοποθετήσει σωστά τα πράγματά του. Τα castings τους, ο συνδυασμός τους, αυτές οι ίντριγκες, να μιλάνε 300 ώρες ο καθένας για το ίδιο πράγμα. Κουράζει πολύ τον κόσμο» ανέφερε αμέσως μετά.

Όσον αφορά την Κατερίνα Καραβάτου στη θέση της παρουσιάστριας: «Την Κατερίνα θα ήθελα να την πάρω, να πάμε να φάμε μία πίτσα, να κουτσομπολέψουμε, να μιλήσουμε, να τη δω να χαμογελάει. Εκεί δεν τη βλέπω να το διασκεδάζει. Είναι ένα plus άτομο, θετικό και δεν έχει βρει τη θέση της εκεί».

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς ρωτήθηκε και για τον ρόλο που παίζει η συντροφικότητα στη ζωή του: «Είμαι πολύ της συντροφικότητας. Έχω τα φλερτάκια και τα κρασάκια μου».

Τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι μόδας

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των όσων ειπώθηκαν παραπάνω είναι τα 31/1 - απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε το ριάλιτι.

Το ριάλιτι στην απογευματινή ζώνη κατέγραψε καταστροφικά ποσοστά αφού στο δυναμικό κοινό δεν ξεπέρασε το 5,7%.

  • STAR: Τροχός της τύχης 15,2
  • ΑΝΤ1: 5 χ 5 11,6
  • MEGA: The Chase 20,4
  • ALPHA: Deal 13,9
  • EΡΤ: Ο πιο αδύναμος κρίκος 4,5
  • ΣΚΑΙ: My Style Rocks 5,7
  • ΣΚΑΙ: Άγρια γη 6,2
  • OPEN: Έρωτας φυγάς 10,5

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.