«Κάνω spoiler για...» - Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά για το τηλεοπτικό του μέλλον 

«Αφήστε, παιδιά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κάνω spoiler για...» - Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά για το τηλεοπτικό του μέλλον 

Για το τηλεοπτικό του μέλλον απάντησε το μεσημέρι της Πέμπτης 2/2 ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή του και συγκεκριμένα, μέσα από τη Χρυσή Τηλεόραση. Ο παρουσιαστής λοιπόν άδραξε την ευκαιρία να δώσει μία απάντηση σε όλα τα δημοσιεύματα και τις συζητήσεις που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα γύρω από το τηλεοπτικό του μέλλον, με αφορμή τη λήξη του συμβολαίου του με τον ΣΚΑΪ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Νίκος Μουτσινάς έχει παραδεχθεί πως το καθημερινό είναι κάτι που ήθελε να σταματήσει, διότι τον έχει κουράσει και πως δεν γνωρίζει τελικά τι θα γίνει με την συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ την επόμενη τηλεοπτική σεζόν (δείτε εδώ χαρακτηριστικά όσα είπε).

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Θα δούμε τώρα για μένα το τηλεοπτικό το μέλλον. Θα δούμε. Μα δεν ξέρω. Αν ήξερα, θα σου έλεγα. Δεν μπορώ. Κάνω spoiler στο Survivor μόνο. Θα δούμε τώρα. Αφήστε, παιδιά. Τι είναι, Μάρτης; Φλεβάρης; Άσ’ το. Νωρίς», είπε κλείνοντας το θέμα ο Νίκος Μουτσινάς και πέρασε στο επόμενο βίντεο.

Το ραντεβού του με τον ΣΚΑΙ

Ο παρουσιαστής, ενώ όλα έδειχναν ότι θα αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ και έπαιζε και το ενδεχόμενο να μην κάνει τηλεόραση την επόμενη σεζόν, τελικά υπάρχει περίπτωση όχι μόνο να παραμείνει στην τηλεόραση, αλλά να ανανεώσει τη συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου και να συνεχίσει και το «Καλο μεσημεράκι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, ο Νίκος Μουτσινάς και ο ΣΚΑΪ είχαν ένα ραντεβού πριν από τις γιορτές, το οποίο μάλιστα πήγε ανέλπιστα καλά και από ότι φαίνεται θα τον βλέπουμε στην βραδινή ζώνη της τηλεόρασης σε ρόλο φυσικά παρουσίασης, αλλά τι θέμα μπορεί να έχει η εκπομπή του;

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η καθημερινή σατιρική εκπομπή του Νίκου Μουτσινά θα μπεί στο συρτάρι, απλά ίσως αλλάξει ημέρες και ώρες προβολής, αλλά σίγουρα θα είναι μειωμένο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Λμπιδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να μπούμε ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία του και θα συνεχίσει εκεί. Με τι όμως; Με μια βραδινή εκπομπή. Επιθυμία του ήταν να αφήσει το καθημερινό, ωστόσο το “Καλό μεσημεράκι” δεν μπαίνει στο συρτάρι. Υπάρχει σκέψη να συνεχιστεί όχι επι καθημερινής βάσεως, αλλά κάποιες μέρες την εβδομάδα με λίγη περισσότερη διάρκεια».