My style rocks: «Τι είναι εδώ νηπιαγωγείο;» - Το σχόλιο του Κουδουνάρη που έκανε παίκτρια να αποχωρήσει κλαίγοντας

Ο κακός χαμός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Τι είναι εδώ νηπιαγωγείο;» - Το σχόλιο του Κουδουνάρη που έκανε παίκτρια να αποχωρήσει κλαίγοντας

Άλλο ένα επεισόδιο ξεκίνησε την Πέμπτη 2/2 στο Μy style rocks με την κριτική του Στέλιου Κουδουνάρη σε μία από τις παίκτριες να φέρνει για άλλη μια φορά εντάσεις και κλάματα (δείτε εδώ την πρόταση γάμου, που έγινε πριν από λίγες ημέρες στο πλατό).

Γενικότερα έχει παρατηρηθεί, πως ο κριτής δε μασάει τα λόγια του, όπως και οι υπόλοιποι άλλωστε, ωστόσο αυτή τη φορά η χαμηλή βαθμολογία, που έβαλε στη Βασιλική τη στεναχώρησε.

Μάλιστα η παίκτρια σε συνδυασμό με τα λεγόμενα του Κουδουνάρη ξέσπασε σε κλάματα με αποτέλεσμα να φεύγει από πλατό και το λόγο για εκείνη να παίρνει η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παίκτρια που τσακώθηκε με τον Στέλιος Κουδουνάρης

«Το στυλ είναι πρώτα η συμπεριφορά και μετά τα ρούχα…», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Κατερίνα Καραβάτου να του απαντάει: «Η Βασιλική αισθάνθηκε λίγο περίεργα και βγήκε έξω. Πάμε να δούμε και τις υπόλοιπες βαθμολογίες».

Οι κατηγορίες του Κουδουνάρη που έκαναν τη Βασιλική για άλλη μια φορά να κλάψει

«Κλαίω από τα νεύρα μου! Έχω φτάσει μέχρι το κοτσίδι, δεν μπορώ άλλο! Δεν μπορώ άλλο! Έχω φτάσει μέχρι εδώ, με πάει έτσι κάθε μέρα και λέω πως δεν θα το κάνω, δεν θα το κάνω, δεν θα το κάνω αλλά δεν άντεξα. Μόνο αυτό θέλω να κρατήσετε. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ και σε καμία διαγωνιζόμενη. Έχω φτάσει στα όριά μου με αυτή την κοπέλα, δεν μπορώ άλλο», είχε πει η Βασιλική χαρακτηριστικά.