Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Ντρέπομαι που το λέω αλλά διανύω...» - Η εξομολόγηση του Μίνωα Μάτσα για την ζωή του με την Όλγα Κεφαλογιάννη

«Πριν τη γνωρίσω δεν είχα...»

«Ντρέπομαι που το λέω αλλά διανύω...» - Η εξομολόγηση του Μίνωα Μάτσα για την ζωή του με την Όλγα Κεφαλογιάννη
News 02.02.2023 18:30
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε το πρωί της Πέμπτης 2/2 ο συνθέτης Μίνως Μάτσας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νέα ζωή μετά τον γάμο του με την Όλγα Κεφαλογιάννη και την απόκτηση δύο δίδυμων παιδιών.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι αναφέρθηκε στη σχέση του και μάλιστα αποκάλυψαν και τα τα ονόματα των δίδυμων παιδιών τους (δείτε εδώ και τι συνέβη στο μαιευτήριο). «Σκέφτομαι αυτή τη στιγμή τα δίδυμα, τα οποία τα έχω κάνει μπάνιο, τους έχω βάλει τα πυτζαμάκια τους να κοιμηθούν ώστε να μπορώ εγώ να είμαι δίπλα στον άντρα μου. Θα δώσουμε τα ονόματα του μπαμπά του Μίνω και της μητέρας μου. Μας έχουν φέρει μεγάλη χαρά», είπε από πλευράς της η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Οι δηλώσεις του Μίνωα Μάτσα

«Διανύω την ωραιότερη φάση της ζωής μου, ντρέπομαι που το λέω. Έχει συμπέσει να είναι μια εποχή που έχει αλλάξει η ζωή μου προς το καλύτερο. Τα δίδυμα μου έχουν μάθει τα πάντα. Το κυριότερο είναι ότι βλέπω μέσα από τα μάτια τους τον κόσμο με την αθωότητα της πρώτης φοράς. Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο σπίτι με τα μωράκια μου.

Κάνω τις μεγαλύτερες αρλούμπες που μπορείτε να φανταστείτε, γίνομαι χειρότερος από αυτά. Κατά βάση μπορεί να είμαι εγώ ο αυστηρότερος. Η επιστήμη έχει ανοίξει τόσους ορίζοντες στις γυναίκες και στα ζευγάρια που θεωρώ ότι είναι μόνο θετικό» είπε αρχικά.

Ταυτόχρονα, περιέγραψε και τη γνωριμία του με την Όλγα Κεφαλογιάννη. «Της λέω “εσύ με τι ασχολείσαι;” και όπως καταλαβαίνετε όλο το τραπέζι έπεσε κάτω από τα γέλια. Ήταν επεισοδιακό. Φυσικά και την ήξερα αλλά όταν τη γνώρισα ήταν ένα κοριτσάκι ενώ έβλεπα στην τηλεόραση μία πολιτικό πολύ στιβαρή.

Πριν τη γνωρίσω δεν είχα σχέση με την πολιτική, το λέω με ντροπή, παρόλα αυτά η Όλγα μου άνοιξε τα μάτια και έμαθα πολλά πράγματα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Η ήμερα του τοκετού ήταν ένα πάρτι...» - Σπάνια κοινή συνέντευξη του Μίνου Μάτσα και της Όλγας Κεφαλογιάννη μέσα στο σπίτι τους

Δεν ήξερε τι δουλειά κάνει - Η ξεκαρδιστική αποκάλυψη του Μίνου Μάτσα για τη γνωριμία του με την Κεφαλογιάννη

Share