Εκείνη γεννούσε και εκείνος έπαιζε μουσική - Τι συνέβη στο μαιευτήριο με την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα

Το άγνωστο περιστατικό του ζευγαριού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εκείνη γεννούσε και εκείνος έπαιζε μουσική - Τι συνέβη στο μαιευτήριο με την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Μίνω Μάτσα και ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή την Τρίτη 6/12. Ο ίδιος αναφέρθηκε στα παιδιά του και στην σχέση του με την σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη και συγκίνησε το πλατό (δείτε εδώ πως γνωρίστηκαν).

«Αισθάνομαι συγκίνηση και πολύ μεγάλη χαρά. Νομίζω ότι μαζί με τα μωρά του δίνουμε έμπνευση και δύναμη για να είναι ακόμα δημιουργικός. Του έκανα μία έκπληξη και σε μία από τις πρόβες έφερα τα μωρά, τα οποία μαγεύτηκαν. Θαυμάζω σε εκείνον ότι έχει ατελείωτη μουσική μέσα του. Είναι ένα ταλέντο που είναι πηγαίο και αστείρευτο, είναι δώρο που έχει από τον Θεό», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η Όλγα είναι δίπλα μου και με κινητοποιεί να κάνω περισσότερα πράγματα γιατί αγαπάει τη μουσική και τις τέχνες».

Τι συνέβη στο μαιευτήριο με τον Μίνω Μάτσα την ώρα που γεννούσε η Όλγα Κεφαλογιάννη

Το πρωί της ίδιας ημέρας, το ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό μας στο κανάλι του ΣΚΑΪ και περιέγραψαν μαζί τι συνέβη στο μαιευτήριο την ώρα που η Όλγα Κεφαλογιάννη ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο τα παιδιά τους (δείτε εδώ αδημοσίευτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο).

«Η ζωή μας με τα μωρά είναι τελείως διαφορετική, είναι πανέμορφη, είναι γεμάτη συγκινήσεις και μας κάνει να νιώθουμε κι εμείς ξανά παιδιά. Εγώ έχω υπέροχες αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια και αυτό που θέλω είναι πραγματικά να μπορέσω να δώσω και στα παιδιά μας αντίστοιχες εμπειρίες και να τους γεμίσουμε αγάπη που είναι νομίζω η μεγαλύτερη περιουσία που μπορούμε να τους δώσουμε«, δήλωσε η ίδια.

Και όταν εκείνος ρωτήθηκε τι μουσική έπαιζε στο νοσοκομείο την ώρα του τοκετού, επισήμανε: «Τι άλλο; Κρητική λύρα. ΜΟυσικές που είχα γράψει για τον Καζαντζάκη που ήταν φουλ με ρυθμούς και κρητική λύρα. Φώναζαν από τα διπλανά δωμάτια "Βάλτε το πιο σιγά, χαμηλώστε τη μουσική" και εμείς είχαμε πάρτι. Ήταν πολύ συγκινητικά».