Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

My style rocks: «Ε τώρα… Μισό λεπτάκι...» - Αδιανόητο περιστατικό με την Νικόλ στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ποιος την έφερε σε αυτήν τη θέση;

My style rocks: «Ε τώρα… Μισό λεπτάκι...» - Αδιανόητο περιστατικό με την Νικόλ στον αέρα του ΣΚΑΙ
News 02.02.2023 18:37
Από Ελένη Μήτση

Σε δύσκολο επεισόδιο θα λέγαμε, πως εξελίχθηκε το σημερινό (2/2), που προβλήθηκε για το My style rocks με πολλές συμμετέχουσες να λυγίζουν με τις σκληρές κριτικές (δείτε εδώ το αιχμηρό σχόλιο του Γαβαλά για τα νούμερα του my style rocks).

Η πρώτη διαγωνιζόμενη, που ήρθε σε δύσκολη θέση και έβαλε τα κλάματα ήταν η Βασιλική, αφού ο Κουδουνάρης της τα είπε έξω από τα δόντια.

«Το στυλ είναι πρώτα η συμπεριφορά και μετά τα ρούχα…», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Κατερίνα Καραβάτου να του απαντάει: «Η Βασιλική αισθάνθηκε λίγο περίεργα και βγήκε έξω. Πάμε να δούμε και τις υπόλοιπες βαθμολογίες».

Στη συνέχεια, αφού επανήλθε η Βασιλική έμελλε να βάλει και εκείνη με τη σειρά της χαμηλή βαθμολογία στην Νικόλ και τότε ήταν, που και εκείνη λύγισε, βάζοντας για άλλη μια φορά τα κλάματα.

Σε δύσκολη θέση η Νικόλ Δεσποτοπούλου στο My style rocks

«Τι να συμβαίνει; Έχω απογοητευτεί λιγάκι, απλά. Ε τώρα… Μισό λεπτάκι… Γιατί νιώθω ότι ό,τι κάνω, δεν σας αρέσει», είπε η Νικόλ για τη χαμηλή βαθμολογία της Βασιλικής με τον Κουδουνάρη να απαντάει: «Μάλιστα. Γι’ αυτό κάνετε τόση παρέα με την Βασιλική. Γιατί έχετε τα ίδια παράπονα».

«Προσπαθώ να σας καταλάβω αλλά δεν σας πιάνω. Προσπαθώ πολύ και πολλές φορές βλέπω ότι δεν πετυχαίνει και απογοητεύομαι. Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που είμαι έντονα φορτισμένη. Αύριο μπορεί να είμαι καλά. Θέλω παραπάνω για μένα, νιώθω κάτω του μετρίου», κατέληξε η Νικόλ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My style rocks: Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια η... - «Θα σας καμαρώνω από το σπίτι μου»

Συναγερμός για το My Style Rocks στο ΣΚΑΙ

Share