Ξεπερνάει τα 20 εκατομμύρια - Η πολυτελής βίλα που θα αγοράσει ο Παύλος & η Μαρί Σαντάλ στις Σπέτσες

Ενδιαφέρονται και για άλλο ένα ακίνητο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας είναι ακόμη στην Ελλάδα, καθώς ολοκληρώθηκε η κηδεία του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου ωστόσο βλέπουμε τα παιδιά και τα εγγόνια του να έχουν παραμείνει στη χώρα.

Αναφορικά με τον Παύλο Γλυξμπουργκ και τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ έχει γίνει γνωστό, πως έχουν μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και μάλιστα έχουν δείξει μια πολύ ευγενική στάση στους Έλληνες δημοσιογράφους κατά την παραμονή τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

«Συλλυπητήρια για τον πατέρα σας», είχε πει δημοσιογράφος στον Παύλο, με τον ίδιο να απαντά: «Ευχαριστώ. Δεν κάνω καμία δήλωση. Να περάσουν 40 ημέρες και μετά τα λέμε».

Μέσα από νέες πληροφορίες, που έγιναν γνωστές την Πέμπτη 2/2 από το Live news λέγεται πως ο Παύλος θα αναχωρήσει από την Ελλάδα, ωστόσο αυτές τις ημέρες κάνει συζητήσεις, καθώς θέλει να αγοράσει ακίνητο στην Αθήνα και βίλα στις Σπέτσες, πάνω από την παραλία της Ξυλοκέριζας, με ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο, το οποίο για την ώρα νοικιάζουν για 15.000 ευρώ το μήνα (δείτε εδώ τις πολυτελείς ανέσεις, που θα έχει η βίλα).

Οι δηλώσεις του Πρόεδρου μεσιτών Ελλάδος για το ακίνητο που θα αγοράσει ο Παύλος Γλυξμπουργκ

«Μακάρι να πραγματοποιηθούν αυτές οι αγορές γιατί μιλάμε για ανθρώπους με πολλά χρήματα και πολλούς επιχειρηματίες. Είναι μεγάλη επενδυτική ευκαιρία», είπε σχετικά με την τιμή του ακινήτου ο κ. Θεοδωρίδης