Έχει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και ελικοδρόμιο - Η βίλα εκατομμυρίων που θέλουν να αγοράσουν διακαώς ο Παύλος Γλύξμπουργκ & η Μαρί Σαντάλ στις Σπέτσες

Κρύβεται ένας μύθος πίσω από αυτή την κατοικία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έχει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και ελικοδρόμιο - Η βίλα εκατομμυρίων που θέλουν να αγοράσουν διακαώς ο Παύλος Γλύξμπουργκ & η Μαρί Σαντάλ στις Σπέτσες

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ, έχουν αποφασίσει πως μετά από αυτό το τραγικό γεγονός που σκόρπισε απέραντη θλίψη στην οικογένειά τους (δείτε εδώ τις πρώτε δηλώσεις του πρώτου μετά την κηδεία), τον θάνατο δηλαδή του πατέρα του πρώτου, θα μετακομίσουν μόνιμα στην Ελλάδα και, μάλιστα, σκέφτονται να μείνουν στις Σπέτσες (δείτε εδώ τον σύντροφο της κόρης τους).

Σύμφωνα με πληροφορίες τις εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το ζευγάρι έχει βρει μία ονειρική κατοικία, βίλα συγκεκριμένα, η οποία αξίζει πολλά εκατομμύρια και έχει μέσα, πέρα από αμέτρητα δωμάτια, πισίνα τεραστίων διαστάσεων, αλλά και ελικοδρόμιο.

Αυτή είναι η βίλα που θέλουν να αγοράσουν ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ στις Σπέτσες

Πιο συγκεκριμένα, βρίσκεται πάνω από την παραλία της Ξυλοκέριζας και βρίσκεται σε ιδιοκτησία 50 στρεμμάτων με ελικοδρόμιο, αλλά και μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, όπως αναφέρθηκε ήδη. Πρόκειται για το σπίτι της οικογένειας Κουτσολιούτσου, που ήταν ιδιοκτήτες της εταιρείας Folli Follie. Η αξία του υπολογίζεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Τα τελευταία χρόνια είχε δημιουργηθεί ένα μυστήριο γύρω από την ύπαρξη αυτού του σπιτιού. Κάποιοι λένε ότι ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ έμειναν για ένα διάστημα σε αυτό πληρώνοντας ένα ενοίκιο, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το σπίτι είναι υποθηκευμένο.

Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία τους

Αμύθητη είναι η περιουσία του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, με το ζευγάρι να έχει επενδύσεις, καταθέσεις και ακίνητα στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα με το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους να το περνάνε στην πρωτεύουσα των ισχυρών Νέα Υόρκη και την πόλη των εφοπλιστών το Λονδίνο, ωστόσο σκέφτονται να μετακομίσουν στην Ελλάδα, όπως αναφέρθηκε ήδη.

Ο πεθερός του Παύλου έχει περιουσία πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολαρίων που του τα έφεραν η επενδυτική του εταιρεία και τα duty free που έχει αι μάλιστα είναι μεγαλομέτοχος στην ναυαρχίδα του Παύλου την Ortelius Capital Partners.

«Η Ortelius, ένας όμιλος εναλλακτικών επενδύσεων που ειδικεύεται σε αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου και ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, ιδρύθηκε το 2002 από τους Peter DeSorcy και την Αυτού Υψηλότητα Πρίγκιπα Παύλο. Οι εντολείς της εταιρείας έχουν πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση διαφόρων εναλλακτικών επενδυτικών οχημάτων και στη δημιουργία ιδιόκτητων επιχειρήσεων στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών».

Ο ίδιος έχει ασχοληθεί και με άλλους επενδυτικούς οίκους ενώ στο βιογραφικό του αναφέρεται:

Ο διάδοχος Παύλος είναι σύμβουλος επενδύσεων, συνιδρυτής πολλών επενδυτικών ομίλων, συμπεριλαμβανομένων των Brigantine, Ortelius Capital Partners, Ivory Capital Group και Griphon Asset Management.Με τις επιχειρήσεις ασχολείται και η Μαρί Σαντάλ που έχει την δική τους επιχείρηση παιδικών ρούχων και αυτή αυτοπαρουσιάζεται στην ιστοσελίδα της ως πριγκίπισα και για το μάρκετινγκ χρησιμοποιεί τα social media.

Η συνολική περιουσία είναι 2,5 δισεκατομμύρια και άλλοι την αποδίδουν στην προίκα της Μαρί και άλλοι λένε πως τα λεφτά από τις επιχειρήσεις φαίνεται πως άρχισαν να ρέουν έτσι το ζεύγος έχει πάρει πολλά ακίνητα στην Βρετανία και τουλάχιστον ένα από ένα εξοχικό στις Μπαχάμες και την Νέα Υόρκη.

Κατά τον εκσυγχρονισμό του σπιτιού για τη μεγάλη μετακόμισή τους από το Λονδίνο στο Μανχάταν, η Μαρί Σαντάλ συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Φρανσουά Κατρούξ για να εκπληρώσει το όραμά της. «Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κτίριο του 1913, αλλά ένιωσα ότι θα έπρεπε να απογυμνωθεί πολύ για να δείξω την πραγματική ομορφιά των ‘’οστών’’ του σπιτιού, τίποτα πολύ φασαριόζικο».

Μάλιστα, και η Μαρία-Ολυμπία βγάζει εκατομμύρια από τα social media και το μόντελινγκ. Η συνολική περιουσία του ζεύγους Παύλου και Μαρί με μέτριες εκτιμήσεις ξεπερνάει τα 2,5 δις.

Συγκεκριμένα, έχουν στην κατοχή τους εξοχική κατοικία στο πανάκριβο Σαουθάμπτον της Νέας Υόρκης, την οποίαν απέκτησαν έναντι 17.000.000 ευρώ. Πρόκειται για έπαυλη 1.200 τ.μ. Στο Λονδίνο, το σπίτι του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ βρίσκεται σε μία από τις αριστοκρατικότερες συνοικίες της πόλης, κοντά στην έπαυλη του Ρομάν Αμπράμοβιτς η οποία έχει αποτιμηθεί σε περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ.

Στη Βρετανία όμως διαθέτουν και δύο εξοχικές κατοικίες: Η πρώτη είναι ένας πύργος – κατοικία σε μια έκταση 32.000 στρεμμάτων στην κομητεία του Γιορκ. Η δεύτερη οικία βρίσκεται στο Κοτσγουόλντς. Η Μαρία – Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Σαντάλ, μένει σε ένα ακριβό διαμέρισμα στο Σόχο, ενώ οι Παύλος και Μαρί Σαντάλ απέκτησαν πρόσφατα και ένα νέο εξοχικό καταφύγιο 1.200 τετραγωνικών μέτρων στα Χάμπτονς.