Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Breakfast at star: «Ακούει η μανούλα μου, η πεθερά σου...» - Απίστευτη σκηνή ζηλοτυπίας από τον Ετεοκλή στη Χατζίδου

Σχετικά με το φιλί, που έδωσε η Ελένη σε άλλον άντρα...

Breakfast at star: «Ακούει η μανούλα μου, η πεθερά σου...» - Απίστευτη σκηνή ζηλοτυπίας από τον Ετεοκλή στη Χατζίδου
News 02.02.2023 20:53
Από Ελένη Μήτση

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μοιράζονται πολλά πράγματα στην καθημερινότητά τους, καθώς εκτός από το ίδιο σπίτι κάνουν επίσης μαζί και την εκπομπή Breakfast at star.

Η κοινή τους αυτή παρουσία και μπροστά από τα φώτα δείχνει πόσο καλά είναι σαν ζευγάρι και πόση χημεία έχουν, κάτι που είχε γίνει γνωστό και μέσα από τις συνεντεύξεις, που έδιναν στο παρελθόν μαζί (δείτε εδώ ποιος άντρας άλλαξε τη ζωή της Χατζίδου).

Την Πέμπτη 2/2 λοιπόν με αφορμή ένα θέμα, που σχολίαζαν στο πάνελ, η Χατζίδου θυμήθηκε ένα video clip, που είχε κάνει στο παρελθόν, στο οποίο φιλούσε - στα πλαίσια του ρόλου - ένα μοντέλο.

Η ίδια τότε φαίνεται, πως είχε γοητευτεί με τον σύζυγό της να χειρίζεται με πολύ χιούμορ την όλη περιγραφή του φιλιού αλλά και του μοντέλου...

Η σκηνή ζηλοτυπίας του Ετεοκλή Παύλου στην Ελένη Χατζίδου

«Έχω κάνει βίντεο κλιπ με ένα παλικάρι… δεν θυμάμαι ποιο τραγούδι ήταν. Πρώτη φορά φίλησα στα χείλη κάποιον. Ήμουν ελεύθερη, βέβαια. Δεν θα το ‘κανα να ξέρετε, εάν ήμουν σε σχέση, αλλά είχα τρελαθεί τότε. Ένα ωραίο παιδί από τη Λαμία, ο Γιώργος. Εγώ τον διάλεξα. Βεβαίως, αν θέλουμε, διαλέγουμε», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Τι έκανες; Ποιον φίλησες; Ποια Λαμία; Χαιρετίσματα στη Λαμία, τι μας έκανε σήμερα; Εγώ είμαι απ’ τη Θήβα». συνέχισε χαριτολογώντας ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη να του απαντάει: «Το σενάριο ήταν του σκηνοθέτη αλλά το φιλί αν ήθελα δεν το έκανα. Αλλά λέω: γιατί; Ταιριάζει στο βίντεο κλιπ, το έντυνε πολύ ωραία αυτή η εικόνα».

«Ωραία, να το πάμε τηλεοπτικά. Και γιατί δεν προχώρησε αυτό; Γιατί δεν ευδοκίμησε;» τη ρώτησε ο Ετεοκλής Παύλου με τη γυναίκα του να απαντάει: «Όχι, καλέ. Ο Χριστός κι η Παναγία» του απάντησε η Ελένη Χατζίδου, με τον σύζυγο να της θυμίζει: «Να το διευκρινίζουμε, γιατί ακούει και η μανούλα μου, η πεθερά σου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Κόντεψα να τρελαθώ χθες» - Στιγμές τρόμου για την Ελένη Χατζίδου και την μικρή Μελίτα στη μέση της νύχτας

STAR: Χαμός με πρωταγωνιστές Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου - Τι συνέβη

Share