«Λίγο πριν τα παρατήσω...» - Η προσωπική εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου για τον άντρα που της άλλαξε τη ζωή

Δεν είναι ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Λίγο πριν τα παρατήσω...» - Η προσωπική εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου για τον άντρα που της άλλαξε τη ζωή

Στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star συζητήθηκε έντονα το πρωί της Πέμπτης 2/2 η άνοδος του ηθοποιού Πέδρο Πασκάλ στο Hollywood μετά από πολλά χρόνια αποχής από το "γυαλί" και τον χώρο της υποκριτικής γενικότερα. Με αφορμή, λοιπόν, αυτό το γεγονός, η Ελένη Χατζίδου, η οποία είναι και τραγουδίστρια, πέρα από παρουσιάστρια, θέλησε να κάνει μία προσωπική εξομολόγηση για μία αντίστοιχη εμπειρία της.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην περίοδο που αισθανόταν πως η καριέρα της στην μουσική έφτανε στο τέλος της και ήταν έτοιμη να τα παρατήσει, εξηγώντας πως ένας άντρας βρέθηκε τότε στο πλευρό της, της έγραψε ένα τραγούδι, το οποίο έγινε αμέσως τεράστια επιτυχία και άλλαξε όλη της η κοσμοθεωρία. Ο λόγος για τον Παντελή Παντελίδη (δείτε εδώ ποια είναι η κατάσταση της υγείας του πατέρα του) και το κομμάτι "Χειρότερα".

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για τον Παντελή Παντελίδη

«Πρέπει να έχεις τεράστια υπομονή, ειδικά σε αυτές τις δουλειές. Λίγο πριν τα παρατήσω, αφού είχα πάρει και το Πτυχίο της Θεολογικής, γνώρισα τον Παντελή Παντελίδη και μου έδωσε το “Χειρότερα”», είπε χαρακτηριστικά.

Τι συνέβη με την κόρη της μέσα στην άγρια νύχτα

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, καθώς πέρα από το γεγονός ότι οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, απέκτησαν και μία κόρη μαζί, την Μελίτα, η οποία είναι ένα τρυφερό πλάσμα, γεμάτο χαρά και ευαισθησία (δείτε την εδώ να βάζει το πρόσθετο πόδι του πατέρα της).

Συχνά μέσα από την εκπομπή τους στο κανάλι του STAR, Breakfast at Star, αναφέρουν στιγμές από την καθημερινότητα τους, ενώ η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια είχε μιλήσει για την γέννηση του παιδιού της σε συνέντευξή της, προχωρώντας σε μία βαθιά εξομολόγηση για όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Κάτι τραγικό συνέβη, ωστόσο, το προηγούμενο (30/1) βράδυ με την μικρή Μελίτα, καθώς η ίδια ξυπνούσε ανά μία ώρα και ανέφερε στη μητέρα της πως πονούσε το πόδι της στο καλάμι, αλλά κάθε φορά έδειχνε και διαφορετικό πόδι. Η ανησυχία ήταν μεγάλη και δεν ήξερε εάν έπρεπε να την πάει σε γιατρό ή όχι, ενώ έψαχνε όλο το βράδυ λύσεις στο διαδίκτυο.

Ζήτησε, μάλιστα, και την βοήθεια των ακόλουθών της στο Instagram, ωστόσο το επόμενο πρωί (31/1) εξήγησε σε όλους πως τελικά η κόρη της δεν είχε κάποιο πρόβλημα και συμπεριφερόταν σαν να μην έγινε τίποτε απολύτως.

Ελένη Χατζίδου ανάρτηση

Ελένη Χατζίδου κόρη

Ελένη Χατζίδου πρόβλημα

«Είστε υπέροχες. Πόσο σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας! κόντεψα να τρελαθώ χθες! Σήμερα ήταν όλα καλά!Σαν να μην έγινε τίποτα! Ελπίζω να μην ξανασυμβεί!», σημείωσε στο τέλος.

Ελένη Χατζίδου περιστατικό