«Η Μελίτα βοηθά τον μπαμπά να βάλει το πόδι του» - Η συγκινιτική ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου μαζί με την κόρη του

Στιγμιότυπα από το σαλόνι του σπιτιού τους

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / eteoklispavlou)
(instagram / eteoklispavlou)

Ο Ετεοκλής Παύλου με αφορμή την χθεσινή μέρα (4/12) που ήταν Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μια φωτογραφία με την αγαπημένη του κόρη, Μελίτα η οποία πρόσφατα είχε ένα πρόβλημα υγείας (δείτε εδώ τι αντιμετώπιζε).

Στην φωτογραφία που ανάρτησε ο παρουσιαστής του «Break@Fast Star» μαζί με την κόρη του, φαίνεται να τον βοηθά με το τεχνητό μέλος του ποδιού του.

Ο Ετεοκλής Παύλου σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει για τις τραγικές ώρες που βίωσε, όταν δέχτηκε πυροβολισμό στο πόδι του, χωρίς καμιά αφορμή, όταν σημειώθηκε μια αιματηρή συμπλοκή στο μαγαζί στο οποίο εργαζόταν στο χώρο της υποδοχής.

«Είδα τη ζωή μου όλη να περνάει μπροστά από τα μάτια μου, πραγματικά. Ήμουν ένα μήνα σε καταστολή στη ΜΕΘ κι όταν ξύπνησα νόμιζα ότι πέρασε μόνο μια μέρα. Δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ένιωθα εγκλωβισμένος στο νοσοκομείο. Δώστε μου δυο πατερίτσες να βγω έξω να περπατήσω δεν αντέχω, έλεγα στους γιατρούς», είχε δηλώσει ο Ετεοκλής Παύλου.

Η συγκινιτική ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου με την κόρη του

Την Κυριακή (4/12), λοιπόν, ο Ετεοκλής Παύλου ανέβασε στο instagram την φωτογραφία που τον βοηθούσε να "βάλει" το τεχνητό μέλος του ποδιού του και στην λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Η διαφορετικότητα είναι η καινούργια φυσιολογικοτητα… Είμαι ο Ετεοκλης Παύλου, είμαι ένας άνθρωπος με αναπηρία και είμαι εντάξει με αυτό».


Στιγμιότυπα με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους δημοσίευσε και η Ελένη Χατζίδου: «Η Μελίτα βοηθάει τον μπαμπά να βάλει το πόδι του».

Ο Ετεοκλής Παύλου με την κόρη του
(instagram / eleni.hatzidou)

«Είναι περίεργη και φυσικά της τα εξηγούμε όλα μέσα απ’ το παιχνίδι», συμπλήρωσε η Ελένη Χατζίδου για την στιγμή μπαμπά και κόρης.

Είναι γνωστό ότι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποτελούν ένα από τα παραδείγματα των ανθρώπων εκείνων, που έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παράλληλα συνεργάζονται πολύ αρμονικά στην επαγγελματική τους ζωή.

Η ύπαρξη της Μελίτας στη ζωή τους έχει αλλάξει τα πάντα και έτσι όταν δεν εργάζονται αφιερώνουν όσο χρόνο μπορούν στο παιδάκι τους. Μια καινούργια ασχολία της λοιπόν είναι το κολυμβητήριο και έτσι την Τετάρτη 16/11 μέσα από αναρτήσεις της τραγουδίστριας στο instagram είδαμε τους γονείς και τη μικρή να βουτάνε από κοινού στην πισίνα (δείτε εδώ τον Ετεοκλή με πάνω από 100 κιλά λόγω του προβλήματος με το πόδι του).

Ετεοκλής - Χατζίδου