Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Δεν τον αφήνει από την αγκαλιά του - Η στιγμή που Αλεξάνδρου κοιμίζει το νεογέννητο γιο του

Πολύ τρυφερό!

Δεν τον αφήνει από την αγκαλιά του - Η στιγμή που Αλεξάνδρου κοιμίζει το νεογέννητο γιο του
NDP
News 02.02.2023 21:20
Από Ελένη Μήτση

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα έλεγε κανείς, πως ζει την απόλυτη ευτυχία, αφού έχει τη χαρά να κρατάει στα χέρια του μωράκι του, που έφερε στον κόσμο η καλή του, Ιωάννα Τούνη.

Το γνωστό μοντέλο περίμενε με μεγάλη χαρά τη στιγμή αυτή, αφού πάντα μίλαγε για την αγάπη που έχει για τα παιδάκια, ωστόσο η στιγμή που κράτησε στα χέρια του το δικό του, δε συγκρίνεται.

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο Αλεξάνδρου ήθελε να είναι παρών στη γέννα, ωστόσο ο τοκετός ήταν πολύ δύσκολος και έτσι δεν κατάφερε να δει απευθείας το γιο του.

«Φυσιολογικά πηγαίναμε, είχε πάρει θέση το μωρό, αλλά τελικά δεν ήταν και τόσο φυσιολογικά. Το παλεύαμε 20 ώρες εκεί με το Δημήτρη αλλά δεν... Ξαφνικά μου είπαν ότι μπαίνω χειρουργείο...

Βλέπουμε το μωρό και λέμε "θα μείνει εδώ αυτό το μωρό; Είναι δικό μας τώρα αυτό; Για εμένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει, το βλέπω και λιώνω. Νιώθω ένα σφίξιμο. Το κάναμε και το πρώτο του μπανάκι.

Μου αρέσει λίγο να έχω άγνοια κινδύνου. Όλοι μου έλεγαν: είδες βιντεάκια πώς γίνεται ο τοκετός; Είπα: εντάξει, θα είμαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ό,τι μου πούνε. Με τον Δημήτρη το φωνάζουμε πεσκεσάκι. Το βλέπουμε και λέμε: θα μείνει δηλαδή εδώ; Είναι δικό μας αυτό; Δεν το ‘χω πιστέψει κάπως ακόμη. Το βλέπω εδώ και λιώνω αλλά κάπως νιώθω και ένα σφίξιμο. Για μένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει» », είπε μεταξύ άλλων η χαρούμενη μανούλα (δείτε εδώ τι είπε από πλευράς του ο Δημήτρης).

Σε ερώτηση για το ποιον από τους δύο μοιάζει το μωρό, η Ιωάννα Τούνη απάντησε πως τα περισσότερα χαρακτηριστικά είναι ίδια με τον μπαμπά του, όπως το πυκνό μαλλί: «Πολύ μαλλί, μόνο μούσι δεν έχει ακόμα το μωρό» και πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Στο προφίλ λένε κάποιοι μοιάζει στην Ιωάννα, στο ανφάς βλέπουν τα μάτια και λένε “να ο Δημήτρης”. Πάντως κι εγώ γεννήθηκα με καρφάκα όπως αυτός».

Η νέα ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με το γιο του

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε στο instagram ο Αλεξάνδρου την Πέμπτη 2/2 έδειξε για άλλη μια φόρα ένα μέρος του γιου του, αλλά φυσικά και ότι δε θέλει να το αποχωρίζεται, αφού δεν τον αφήνει από την αγκαλιά του.

Αλεξάνδρου μωρό

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη να θηλάζει το 24 ημερών μωράκι της - Βίντεο

Χαμός στο διαδίκτυο με το βίντεο που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με το νεογέννητό του

Share