Με το τεστ εγκυμοσύνης στα πόδια της - Η νέα συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Πολύ ευχάριστο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το my style rocks και στη συνέχεια ως η influencer της Θεσσαλονίκης, η ζωή της όμως πλέον δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά.

Πλέον είναι μια πολύ γλυκιά μανούλα, με το προφίλ της στο instagram να περιέχει κυρίως αναρτήσεις από το σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου, όπου ζει μαζί με το νεογέννητό μωρό τους.

Ένα από τα κομμάτια ωστόσο, που τη δυσκολεύει περισσότερο από αυτήν την καινούργια καθημερινότητα έχει να κάνει με το θηλασμό και το γεγονός, ότι η μανούλα δε μπορεί να κοιμηθεί κανονικά.

«Καλημέρα. Νομίζω η μαμά είναι νεκρή σήμερα. Δεν ξέρω. Μπορώ να ζητήσω 3 ώρες συνεχόμενου ύπνου παρακαλώ; Θα μπορούσα καλέ μου κύριε παρακαλώ; Η απάντηση ήταν όχι. Δεν ξέρω αν το ακούσατε. Μου στέλνετε εν τω μεταξύ οι μανούλες, για να με παρηγορήσετε μάλλον “το πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολο, μην αγχώνεσαι και μετά όλα καλά”. Τι εννοείτε; Αν εγώ περάσω άλλους 2 plus μήνες έτσι θα χαιρετήσω τον μάταιο τούτο κόσμο. Ξεχάστε με εμένα να ξέρετε» είχε πει χαρακτηριστικά σε βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα (δείτε το εδώ).

Με τη βοήθεια του Δημήτρη όμως, που είναι συνεχώς στο πλάι της για ό,τι χρειαστεί ξεπερνάει κάθε δυσκολία και προσπαθεί να απολαμβάνει αυτό το θαύμα της ζωής και παράλληλα όσο γίνεται να συνεχίζει τα επαγγελματικά της μέσα πάντα από το instagram.

Η νέα φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη για το ταξίδι της εγκυμοσύνης

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε η Ιωάννα την Πέμπτη 2/2 μας έδειξε μέσα από ένα κολλάζ φωτογραφιών, πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή της από τη στιγμή, που ήρθε στον κόσμο ο μικρός Αλεξάνδρου.

«Πόσο ευλογημένη νιώθω», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της.

Τούνη - Εγκυμοσύνη