Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Δεν την αφήνει ποτέ από δίπλα της - Η μοναχική βόλτα της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της Aida

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Δεν την αφήνει ποτέ από δίπλα της - Η μοναχική βόλτα της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της Aida
ndp
News 03.02.2023 00:59
Από Ελένη Μήτση

Η Χριστίνα Κοντοβά είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την επιχείρησή της, ως σχεδιάστρια μόδας αλλά και φυσικά από την παρουσία, που έχει όλα αυτά τα χρόνια στα social media.

Παράλληλα αποτελεί πρότυπο αλλά και σύμβολο δύναμης για όλες εκείνες τις γυναίκες, που θέλουν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι, καθώς η ίδια σήμερα είναι η μητέρα της Ada.

«Το να υιοθετήσω ένα παιδί, είναι κάτι που σκεφτόμουν χρόνια. Κάποια στιγμή, όταν τέθηκε το θέμα της οικογένειας το μοιράστηκα και με τον σύντροφό μου και μου είχε πει ότι είναι μαζί μου. Για μένα αυτό ήταν πολυ σημαντικό…. Κάποια στιγμή γνωρίσαμε μια γυναίκα που είχε υιοθετήσει ήδη ένα παιδί από την Αιθιοποία. Ήταν σαν να με πήρε από το χέρι και να μου έδειξε τον δρόμο…

Λίγες μέρες μετά, πήγαμε μαζί σε μια παράσταση, στην παράσταση «Μαμά», δεν ξέραμε τι θα δούμε. Πριμ την παράσταση άρχισες να με ρωτάς και με έβαλες να απαντήσω στο «γιατί»… Μπαίνοντας στην παράσταση, αυτή ξεκίναγε με τη φράση, «Μαμά θα υιοθετήσω ένα παιδί». Η επόμενη μέρα ήταν η αρχή του δικού μας ταξιδιού.

Στη δική μου περίπτωση μεσολάβησε το πρώτο lockdown,πέρασαν 8-9 μήνες μέχρι να μου έρθει η φωτογραφία της Ada, ήταν ο πρώτος φάκελος που μου έστειλαν. Εγώ βιαζόμουν, ήθελα να κάνουμε όλα τα ραντεβού μέσα σε μια εβδομάδα. Και τότε μου έλεγε η κοινωνική λειτουργός να πάρω τον χρόνο μου γιατί θα τον χρειαστώ. Δεν το καταλάβαινα. Ήμουν ανυπόμονη….», είχε πει η Χριστίνα Κοντοβά (δείτε εδώ τη συγκλονιστική συνέχεια της συνέντευξής της).

Χριστίνα Κοντοβά Χαμογέλα και Πάλι υιοθεσία

Μαμά και κόρη λοιπόν είναι αχώριστες με την Κοντοβά να αναλαμβάνει μετά το χωρισμό της από τον Τζώνι Καλημέρη το μεγάλωμα του παιδιού (δείτε εδώ την πρώτη κοινή βόλτα των 3 τους μετά την είδηση του χωρισμού).

Την Τετάρτη 1/2 συγκεκριμένα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr τις εντόπισε να κάνουν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με τις δύο να είναι ήρεμες και στυλάτες, όπως σε όλες τους τις εμφανίσεις.

Η νέα εμφάνιση της Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη της

Χριστίνα Κοντοβά - κόρη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης: Η αλλαγή στη ζωή της μικρής Ada μετά τον χωρισμό τους

Έφυγαν εκτός Ελλάδος - Το πρώτο ταξίδι της Κοντοβά με την Ada μετά το χωρισμό από τον Καλημέρη

Share