Την ''τσάκωσαν'' να δοκιμάζει το μητρικό γάλα - Η κίνηση της Αλεξανδράκη που ''τρέλανε'' Τούνη & Αλεξάνδρου

Το βίντεο από την κουζίνα του ζευγαριού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
dimitraalexandraki1 - instagram
dimitraalexandraki1 - instagram

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι μια από τις πολύ πιστές φίλες, που έχει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη και μάλιστα μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media είδαμε τελευταία να δοκιμάζεται πολύ η σχέση τους.

Από τη μία ο χωρισμός της Δήμητρας με την ίδια να μεταφέρεται μία στο σπίτι της Ιωάννας στη Θεσσαλονίκη και την άλλη να πηγαίνει στη μονοκατοικία του Αλεξάνδρου στα Βόρεια προάστια, αλλά φυσικά όλα όσα έκανε η Αλεξανδράκη την περίοδο της εγκυμοσύνης απέδειξαν πόσο δεμένοι είναι (δείτε εδώ τον Αλεξάνδρου να κοιμίζει τον γιο του).

«Σε αγαπώ άπειρα. Είσαι η πιο δυνατή γυναίκα, που έχω γνωρίσει. Να μας ζήσει το μικρό μαϊμουδάκι, γερό και ευλογημένο», είχε γράψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με το που γέννησε η φίλη της.

Αλεξανδράκη για Τούνη

Η απίστευτη κίνηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο σπίτι Αλεξάνδρου & Τούνη

Οι επισκέψεις της Δήμητρας αυτές τις ημέρες στο σπίτι του ζευγαριού είναι πολύ συχνές, αφού θέλει να βλέπει το μωρό, αλλά την Ιωάννα, η οποία έχει κλειστεί περισσότερο μέσα.

Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 2/2 την είδαμε να πηγαίνει φαγητό στην οικογένεια και παράλληλα να απαθανατίζεται μέσα από ένα βίντεο να κάνει το απίστευτο.

Πιο αναλυτικά, άνοιξε το ψυγείο και άρχισε να δοκιμάζει το γάλα της Ιωάννας, το οποίο συγκεντρώνει για να δίνει στο μωρό της.

«Γευστικές απολαύσεις. Πέρα από την πλάκα δεν ήξερα ότι το μητρικό γάλα είναι τόσο γλυκό και νόστιμο. Έχω πάθει σοκ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.