Survivor All Star: «Στο νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο...» - "Κόλαφος" ο Τριαντάφυλλος μετά την αποκάλυψη του Λάμπρου Κωνσταντάρα

«Στεναχωρήθηκα με την αποχώρηση της...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Στο νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο...» -

Ο Τριαντάφυλλος, παρόλο που δεν θέλησε να συμμετέχει στο Survivor All Star για ακόμη μία χρονιά, παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι και σχολιάζει ανελλιπώς τις εξελίξεις μέσα από τα social media του και τις συνεντεύξεις που παραχωρεί στα κανάλια.

Η κάμερα του Happy Day, λοιπόν, τον πέτυχε την Παρασκευή 3/2 και ο ίδιος αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο σκάνδαλο με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου που αποβλήθηκαν εξαιτίας της χρήσης κινητού τηλεφώνου (δείτε εδώ ποιες θα τις αντικαταστήσουν), αλλά και στις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο οποίος μίλησε για όργια στο νοσοκομείο του ριάλιτι επιβίωσης.

"Κόλαφος" ο Τριαντάφυλλος για το Survivor All Star

Σε αντίθεση, λοιπόν, με τον δημοσιογράφο, ο τραγουδιστής εξήγησε πως δεν είδε ποτέ τίποτα περίεργο να συμβαίνει, ενώ δικαιολόγησε και την πράξη των δύο γυναικών, διότι θεωρεί πως και εκείνος θα μπορούσε να το κάνει.

«Στεναχωρήθηκα με την αποχώρηση της Ασημίνας και της Δαλάκα. Αν ήμουν στη θέση του Μπάρτζη, δεν θα τις έδινα. Στο νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο δεν είδα να γίνονται όργια. Η παραγωγή σε εμάς ήταν πολύ αυστηρή. Εγώ για να κλέψω φαγητό περπατούσα βράδυ στη ζούγκλα 4 χιλιομέτρα με δική μου ευθύνη και αν πάθαινα κάτι δεν θα πληρωνόμουν ποτέ»,

«Η παραγωγή ξέρει τα πάντα. Έχει παντού σεκιούριτι και κάμερες. Αν μπορούσα να βρω κινητό για να μιλήσω, θα το έκανα. Δικαιολογώ απόλυτα Δαλάκα και Ασημίνα. Εγώ δεν είμαι Μπάρτζης και δεν θα τις έδινα. Στον Γκότση πρέπει να δώσουμε… Νόμπελ πυροσβέστη που πέταγε ξύλα για να σβήσει τη φωτιά», είπε ο Τριαντάφυλλος στις τηλεοπτικές κάμερες.