«Λέγαμε μήπως δεν το κρατήσουμε, γιατί...» - Συγκλονίζει η Φωτεινή Αθερίδου για την εγκυμοσύνη της

«Η σχέση μας ήταν πολύ ρευστή»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Λέγαμε μήπως δεν το κρατήσουμε, γιατί...» - Συγκλονίζει η Φωτεινή Αθερίδου για την εγκυμοσύνη της

Η Φωτεινή Αθερίδου, η κόρη του πασίγνωστου ηθοποιού Θοδωρή Αθερίδη, διανύει τον 6ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της (δείτε την εδώ με φουσκωμένη κοιλίτσα) και με αφορμή το γεγονός πως σύντομα θα γίνει και πάλι μαμά, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ και απόσπασμα της συνέντευξής της προβλήθηκε την Παρασκευή 3/2 στο Mega Καλημέρα.

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε για την σχέση της με τον σύζυγό της (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους), που πέρασε από 40 κύματα μέχρι να καταλήξουν μαζί και να κάνουν οικογένεια, εξηγώντας πως όταν έμεινε έγκυος στον γιο της δεν ήξερε καλά καλά σε τι φάση βρισκόντουσαν οι δυο τους και υπήρχαν σκέψεις μέχρι και να ρίξουν το μωρό.

Η αποκάλυψη της Φωτεινής Αθερίδου για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και τον γιο τους

Όταν ρωτήθηκε για την σχέση της, λοιπόν, με τον καλό της, είπε πως ήταν: «Πολύ ρευστή. Στα λέω περιληπτικά. Τον είχα ερωτευτεί εγώ το '11 στη σχολή, πάρα πολύ, έκοβα τις φλέβες μου, πατώματα κι αυτά. Αυτός τότε ήταν μπάρμαν, δύο μέτρα, κατάλαβες... Δεν ήθελε και πολύ σχέσεις, οπότε μου έλεγε "είμαστε φίλοι" και κάποια στιγμή βαρέθηκα εγώ, κουράστηκα, γιατί πέρασαν και τρία χρόνια έρωτα, ο οποίος δεν εξελισσόταν σε σχέση, και έφυγα.

Αυτός τρελάθηκε μετά, γύρισε, και μετά άλλα τρία χρόνια με κυνηγούσε αυτός. Μετά από τρία χρόνια είπα να κάνω μία απόπειρα και είπα "τον ήθελες, σε ήθελε, έχετε περάσει όλο αυτό, ας τα φτιάξετε να δεις πως είναι" και τα φτιάξαμε για ελάχιστα και σε αυτό το ελάχιστα έμεινα έγκυος. Λέγαμε μήπως δεν το κρατήσουμε, γιατί ήμασταν μέσα στην ανασφάλεια, αλλά το κρατήσαμε».