Το ανακοίνωσαν στον αέρα του Πρωινού μας: «Ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρίσκεται...»

Άφωνοι όλοι στο πλατό του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσαν στον αέρα του Πρωινού μας: «Ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρίσκεται...»

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς του Ελληνικού κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης καθώς κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των πάντων, ωστόσο, εδώ και πολλά χρόνια αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ απέχει και από την τηλεόραση.

Σε μια από τι σπάνιες στιγμές που τον είδαμε ήταν όταν ο Ηλίας Βασίλογλου συνάντησε τον ηθοποιό και έβγαλαν μαζί μια selfie φωτογραφία, που κατόπιν δημοσίευσε στο facebook - δείτε πως είναι σήμερα.

Η ανακοίνωση στο Πρωινό μας για τον Πάνο Μιχαλόπουλο

Σήμερα Παρασκευή 3/2 στον αέρα του Πρωινού μας, έγινε μια ανακοίνωση σχετικά με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και τη ζωή του. Την αποκάλυψη έκανε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη με τους συνεργάτες της να ακούνε προσεκτικά.

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο συζητήσεων προκειμένου να επιστρέψει στη σειρά. Η διαπραγμάτευσή γίνεται μεταξύ του Μανούσου και του Πάνου. Είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης και ο Μανούσος αισιοδοξεί ότι αυτή η συμφωνία θα κλείσει όπως και ότι θα γίνουν κάποια γκεστ από παλαιότερους ηθοποιούς που ήταν στη σειρά», ανακοίνωσε.

Η σειρά για την οποία συζητάει είναι το «Τμήμα ηθών» που θα προβληθεί ξανά από τον ΑΝΤ1 και άμα έρθουν σε συμφωνία θα κάνει αρκετές guest εμφανίσεις.

Με τι ασχολείται σήμερα

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς φυσιογνωμίες της ελληνικής τηλεόρασης, λόγω της συμμετοχής του σε κινηματογραφικές παραγωγές και βιντεοταινίες, αλλά φυσικά και λόγω της εντυπωσιακής νιότης του και το «γκελ» που έκανε μέσω αυτής. Στην πραγματικότητα όμως η καλλιτεχνική γκάμα του ήταν σαφώς πιο πλούσια απ’ όσο νομίζουν οι περισσότεροι.

Η καριέρα του στο σινεμά ξεκίνησε το 1972 με την πολεμική ταινία του Κώστα Ανδρίτσου «Αέρα, αέρα, αέρα», ενώ δύο χρόνια αργότερα έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του στο θρυλικό «Λούνα Παρκ» του Γιάννη Δαλιανίδη. Το 1977 έπαιξε στην «Ιφιγένεια» του Μιχάλη Κακογιάννη, πλάι στην Ειρήνη Παππά, τον Κώστα Καζάκο και την Τατιάνα Παπαμόσχου. Συνολικά συμμετείχε σε 28 ταινίες και σε 15 τηλεοπτικές σειρές, ενώ έπαιξε με επιτυχία και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Ο άλλοτε Ζεν Πρεμιε του ελληνικού κινηματογράφου ασχολείται με....διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr