Άλλος άνθρωπος ο Πάνος Μιχαλόπουλος στα 73 του χρόνια - Πού είναι και τί κάνει σήμερα

Έχει αφήσει την υποκριτική

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς του Ελληνικού κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης καθώς κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των πάντων. Να τονίσουμε πως ο ίδιος συνολικά έχει παίξει σε 29 ταινίες, 21 τηλεοπτικές σειρές και 19 θεατρικές παραστάσεις κατά το διάστημα 1972-2009.

Μάλιστα, η πρώτη εμφάνιση στην τηλεόραση στο θρυλικό "Λούνα Παρκ" του Γιάννη Δαλιανίδη λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωσή του το 1981. Πλέον έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας -δείτε εδώ τί επάγγελμα αποφάσισε να ακολουθήσει.

Τελευταία φορά που έκανε δημόσια εμφάνιση ήταν το 2011 σε κατάστημα το οποίο είχε ανοίξει ο Μέμος Μπεγνής στη Σαλαμίνα. Μάλιστα, πρόσφατα ο παραγωγός του ΣΚΑΙ, Ηλίας Βασίλογλου συνάντησε τον ηθοποιό και έβγαλαν μαζί μια selfie φωτογραφία, που κατόπιν δημοσίευσε στο facebook. Όπως θα δείτε ο χρόνος είναι φίλος του, αφού στα 69 του εξακολουθεί να είναι ένας ιδιαίτερα γοητευτικός άντρας.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος σήμερα

Πάνος Μιχαλόπουλος πως είναι σήμερα

Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Κάρμεν Ρουγγέρη και του Πάνου Μιχαλόπουλου

Στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στις 10», που έκανε πρεμιέρα στις 24/9 βρέθηκε και η αγαπημένη ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη. Μεταξύ άλλων στη συζήτηση αναφέρθηκαν και οι σχέσεις που διατηρούν ως σήμερα με τον Πάνο Μιχαλόπουλο μετά τα χρόνια που πέρασαν στο σίριαλ «Η ώρα η καλή», με την ίδια να αποκαλύπτει ότι υπάρχουν λόγοι που δυσκολεύονται να κρατήσουν επαφές.

Η Ρουγγέρη που φέτος βλέπουμε τηλεοπτικά στον «Γλυκάνισο» κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα της μετά την πολύχρονη απουσία της από τις οθόνες. Παρά το γεγονός ότι είναι μια σπουδαία ηθοποιός, που καταξιώθηκε από σειρές όπως «Η ώρα η καλή» ή το «Δέκα λεπτά κήρυγμα», έχει αποκαλύψει ότι υπήρξαν και δουλειές, που δεν την άφησαν ευχαριστημένη(δείτε ποια ήταν), ενώ συχνά δεν έπαιρνε τις απολαβές που θα έπρεπε.

Στην εκπομπή μίλησαν η ίδια και ο σύζυγός της και ανέφεραν:

«Φοβήθηκα πάρα πολύ (όταν η Κάρμεν αρρώστησε). Μαύρη περίοδος αυτή για εμένα να πάσχει κάποιος που είναι τόσο δεμένος μαζί σου, είναι κάτι φοβερό.» είπε ο Ανδρέας Κουλουμπής. «Πήγα στη γιατρό και μου είπε να κάνεις χθες την εγχείρηση. Δεν ήταν τίποτα γιατί ήταν στην αρχή» δήλωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Δεν έχουμε επικοινωνία. Ο Πάνος δεν είναι τόσο εύκολος στις επαφές του. Μου λείπει από την τηλεόραση. Είναι αξιόλογος ηθοποιός» συμπλήρωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη για τον Πάνο Μιχαλόπουλο.