Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν ήταν 100% απιστία» - Η για πρώτη φορά εξομολόγηση της στον αέρα του Mega Καλημέρα

«Όταν στους δύο ανθρώπους μπει ένας τρίτος, δεν είναι πια οι δυο τους, τελείωσε το θέμα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν ήταν 100% απιστία» - Η για πρώτη φορά εξομολόγηση της στον αέρα του Mega Καλημέρα

Το πρωί της Παρασκευής (3/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκε η συνέντευξη της Μυρτώ Αλικάκη και με αφορμή τα όσα είπε (δείτε τα λόγια της), η παρουσιάστρια του MEGA έκανε λόγο για την απιστία.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένας άνθρωπος που δίνει δεύτερες ευκαιρίες και αυτό φάνηκε από τα όσα ανέφερε στο αέρα της εκπομπής της, αναφερόμενη σε μια σχέση που είχε πριν από αρκετά χρόνια.

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για την απιστία

«Επειδή έχω υπάρξει με σχέση, όπου έχει συγχωρεθεί η απιστία, δεν είναι το ίδιο, άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει, δεν γίνεται. Δεν ήταν 100% απιστία. Ήταν μια σχέση ρευστή, όπου σε μια φάση που ήμασταν χώρια και οι δύο… αλλαξοθρησκήσαμε. Όταν ξαναβρεθήκαμε, το είπαμε ο ένας στον άλλον, στη βάση της ειλικρίνειας.

Αλλά μετά δεν ήταν το ίδιο ρε παιδιά. Μετά από λίγους μήνες τελείωσε η σχέση. Ήταν εφτά χρόνια η σχέση μου. Δεν ήταν ρευστή εφτά χρόνια. Στο τελείωμα, που άρχισε σιγά σιγά να κάνει τον κύκλο του, εκεί υπήρξε ένας προσωρινός χωρισμός και στον προσωρινό χωρισμό…», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Όταν στους δύο ανθρώπους μπει ένας τρίτος, δεν είναι πια οι δυο τους, τελείωσε το θέμα».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελεονώρα Μελέτη είναι ομολογουμένως πολύ καλά στην προσωπική της ζωή, αφού μαζί με το σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη εδώ και χρόνια έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Η γέννηση της κόρης τους Αλεξάνδρας ήταν καταλυτική στη ζωή τους, με την πετυχημένη παρουσιάστρια να έχει δηλώσει, πως ήξερε με το που γνώρισε τον άντρα της, πως θα είναι ο πατέρας των παιδιών της (δείτε εδώ την αποκάλυψη της για ένα 2ο παιδί).

Πρόσφατα μάλιστα ο Μαροσούλης είχε τα γενέθλιά του και μετά από εντυπωσιακό πάρτι, που διοργανώθηκε στη συνέχεια η Μελέτη έκανε μια εξομολογητική ανάρτηση για εκείνον:

«Αυτός ο τύπος σήμερα έχει γενέθλια… για μας δεν είναι μόνο Χριστούγεννα. Για μας είναι και η μέρα που γιορτάζει εκείνος που έκανε όλα τα "ποτέ", "τώρα" και τα "αποκλείεται" "εννοείται!". Χρόνια πολλά σε όλους κ χρόνια πολλά σε σένα!», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

«8/12/17. Η προετοιμασία μου ως «νύφη! Στις 13:28 συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από την δίλεπτη πολιτική τελετή που μας πέρασε στα αρχεία του κράτους ως «παντρεμένους». Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια… μισή δεκαετία. Κοιτώ τις φωτογραφίες κ είναι σαν χθες. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Ούτε το νυφικό στο χρώμα της πούδρας, ούτε τα φλατ παπούτσια, ούτε το φτερό στο κεφάλι, ούτε την υπνηλία, ούτε το μέρος που έγινε η τελετή. Η Αλεξάνδρα ένας από τους μάρτυρες, 5,5 μηνών έγκυος.

Στη φωτογραφία με τον μπαμπά δεν με λες κ κούκλα αλλά ξέρετε τι αδυναμία έχω στα αυθόρμητα. Είναι από τις αγαπημένες μου όχι γιατί είναι αριστούργημα αλλά γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τι λέγαμε εκείνη την ώρα», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.