Δίκη Φιλιππίδη: «Είναι σε όλα τα κανάλια, έχουν διαφημιστεί τρελά» - Ο Δημητρακόπουλος "άδειασε" δημόσια την Αναστασοπούλου & την Δροσάκη

Αναλυτικά η αγόρευση του δικηγόρου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δίκη Φιλιππίδη: «Είναι σε όλα τα κανάλια, έχουν διαφημιστεί τρελά» - Ο Δημητρακόπουλος

Η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται και σήμερα, Παρασκευή 3/2, και ο ίδιος βρέθηκε στο δικαστήριο χέρι χέρι με την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου (δείτε εδώ το στιγμιότυπο). Η αγόρευση, λοιπόν, ξεκίνησε με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, το δικηγόρο του ηθοποιού να παίρνει πρώτος τον λόγο.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις δύο ηθοποιούς, Λένα Δροσάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, εξηγώντας πως για να τον κατηγορούν πρέπει να έχουν κάποιο κίνητρο το οποίο έχει να κάνει με την προβολή και την διαφήμιση τους. Θεωρεί, μάλιστα, πως αν δεν υπήρχαν κάμερες έξω από το δικαστήριο η συμπεριφορά τους δεν θα ήταν ίδια και δεν θα υπήρχε όλη αυτή η συμπαράσταση.

Η αγόρευση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου στην σημερινή (3/2) δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

«Η Λένα Δροσάκη λέει ότι την καταπίεζε και παρουσιάζεται σε φωτογραφία με τον Πέτρο Φιλιππίδη να χαμογελούν. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους το 2000 θυμήθηκε ότι ούρησε στον νιπτήρα και δεν το ξεπέρασε.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το 2005 τον κατηγορεί ότι στο θέατρο είχε τα χέρια του μέσα από τη φόρμα ενώ το 2011 σε συνέντευξή της δηλώνει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι μέντορας και δάσκαλος.

Πώς γίνεται να δηλώνεις κάτι τέτοιο ενώ έχεις βιώσει αυτά; Τι λόγο είχαν αυτές οι κυρίες να κατηγορήσουν τον Φιλιππίδη; Τα κίνητρα μπορεί να φανούν αργότερα.

Οι ηθοποιοί που βρίσκονται στο πλευρό των καταγγελλουσών δεν έχουν χάσει δίκη. Η εικόνα τους είναι καθημερινά σε όλα τα κανάλια, από τη στιγμή που μπαίνουν μέσα και βγαίνουν, τη στιγμή που κάνουν συμπαράσταση στις καταγγέλλουσες σε μια υπόθεση με μεγάλη προβολή. Θα ήθελα να δω αν αυτή η συμπαράσταση θα υπήρχε αν δεν υπήρχαν οι κάμερες απ’ έξω.

Η εικόνα των καταγγελλουσών έχει διαφημιστεί τρελά, μπορεί να μην ξέρουν τα ονόματά τους αλλά οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες τις γνωρίζουν. Η δεύτερη καταγγέλλουσα ήδη δουλεύει και οι άλλες δύο θα έχουν μια λαμπρή καριέρα με τη διαφήμιση που έχουν».