Πάμε Δανάη: «Είμαστε πολύ λίγοι και πολύ μικροί μπροστά σε όλο αυτό» - "Λύγισε" η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του MEGA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: «Είμαστε πολύ λίγοι και πολύ μικροί μπροστά σε όλο αυτό» -

Η Δανάη Μπάρκα είναι μία παρουσιάστρια η οποία δεν διστάζει να δείξει τα συναισθήματά της μέσα από την κάμερα της εκπομπής της, Πάμε Δανάη, στο κανάλι του MEGA και πολλές φορές την έχουμε δει να δακρύζει στον αέρα και να συγκινείται χωρίς να την ενοχλεί εάν τσαλακώνει έτσι την εικόνα της.

Την Πέμπτη 2/2, η ίδια ξεκίνησε την εκπομπή της σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, καθώς πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 29χρονου πιλότου από την Ανδραβίδα, ενώ την Παρασκευή 3/2 ακολούθησε και εκείνη του 31χρονου σμηναγού, κατά την οποία η σύντροφός του βρέθηκε υποβασταζόμενη με την φωτογραφία του στα χέρια της.

Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του MEGA

Μέσα από την εκπομπή, λοιπόν, μεταφέρθηκαν κάποια από αυτά τα πλάνα, αλλά η παρουσιάστρια θέλησε να πάρει για άλλη μία φορά τον λόγο και να μιλήσει για όλο αυτό τον θρήνο που βιώνουν οι δύο οικογένειες, εξηγώντας ποια είναι η δική της θέση σε όλο αυτό.

«Δε νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι ξεχνιούνται ποτέ. Εμείς, από την πλευρά μας, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στείλουμε μία αγκαλιά σε αυτούς τους ανθρώπους και όλοι όσοι βρίσκονται εκεί, να είναι δίπλα τους. Μοιρασμένος πόνος, μισός πόνος. Το λέμε και το ξαναλέμε, δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτές τις καταστάσεις, ούτε καν για εμάς που μπορεί να μην γνωρίζαμε αυτούς τους ανθρώπους, και πολλούς ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά.

Δυστυχώς, όταν ακούς κάτι τέτοιο, δε μπορεί να μην σε συνταράξει και να σε αφήσει ασυγκίνητο. Εμείς έχουμε έναν διακόπτη δυστυχώς γι’ αυτές τις στιγμές για να προχωράμε παρακάτω», ανέφερε αρχικά.

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε απευθυνόμενη στους συνεργάτες της: «Όταν το όνειρο ενός ανθρώπου είναι να προστατεύσει άλλους ανθρώπους, αυτομάτως γίνεται πολύ σημαντικό. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς. Είμαστε πολύ λίγοι και πολύ μικροί μπροστά σε όλο αυτό. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι, έστω και με το μυαλό μας, μία αγκαλιά σε αυτή τη μαμά, σε αυτόν τον μπαμπά, σε αυτή τη σύντροφο αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που έχασαν ένα κομμάτι τους αυτή την εβδομάδα…».