«Μπορεί να θέλω και να μην μπορώ...» - Οργή από την Άννα Μαρία Βέλλη μετά τα σχόλια περί εγκυμοσύνης

Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά που τα ξεκίνησε όλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/amiyiami
Instagram/amiyiami

Χαμός επικράτησε στο προφίλ της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Instagram έπειτα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από το μπάνιο του σπιτιού της, όπου φαινόταν η κοιλιά της φουσκωμένη. Πολλοί λοιπόν αναρωτήθηκαν αν είναι έγκυος....

Βέβαια, όχι μόνο αναρωτήθηκαν αλλά και της έστελναν και μηνύματα όπου την ρωτούσαν αν είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Το γεγονός λοιπόν αυτό την εξόργισε και έφερε το ξέσπασμα της.

Ξέσπασε η Άννα Μαρία Βέλλη μετά τα σχόλια περί εγκυμοσύνης

Μέσω instastory δημοσίευσε μερικά από τα μηνύματα που δέχτηκε (μετά από μερικές δύσκολες στιγμές που πέρασε) και έγραψε:

«Τα dm μου αυτή την στιγμή! Μάγκες πάμε πάλι!

1 Αν είμαι έγκυος είναι δικό του θέμα από τη στιγμή που δεν νομίζω πως ανακοίνωση κάτι.

2 Αν δεν είμαι είστε απαράδεκτοι γιατί μπορεί να θέλω και να μην μπορώ και να μου χτυπάτε ευαίσθητη χορδή.

3 Αν απλά πάχυνα είστε αγενής

Για να σας προλάβω: Όχι δεν το ρωτάτε με θετική διάθεση και πρόθεση δεν ρωτάμε μια γυναίκα τέτοια πράγματα γιατί δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβαίνει. Συγγνώμη δεν είμαι πια ψύχραιμη με αυτά τα θέματα».

Άννα Μαρία Βέλλη έγκυος

Άννα Μαρία Βέλλη φουσκωμένη κοιλιά

Η κακοποίηση που δέχθηκε από πρώην σύντροφό της

«Ξεκινάω μια σχέση με ένα παιδί που έμελλε να είναι η πιο κακοποιητική σχέση της ζωής μου. Ήμουν πολύ χαρούμενη. Άλλο ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Μέχρι που η πραγματικότητα άρχισε – λίγο πριν από αυτόν – να μου ρίχνει στην αρχή μικρές σφαλιάρες και μετά μεγαλύτερες. Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου.

Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία. Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο. Συγγνώμη», εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη.