Αλιόνα Αμπράμοβα: Πέθανε ο sugar daddy της και γύρισε στην χώρα της - Πως ήταν και πως κατάντησε

Τα σοκαριστικά βίντεο που δημοσιεύει από την Λευκορωσία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλιόνα Αμπράμοβα: Πέθανε ο sugar daddy της και γύρισε στην χώρα της - Πως ήταν και πως κατάντησε

Την Αλιόνα την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Συγκεκριμένα, είχε πάει στις audition, ωστόσο, οι τέσσερις κριτές την έκοψαν λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που έχει κάνει σε σώμα και πρόσωπο. Η ατάκα της "έχω κάνει χείλη και τσίτος" έμεινε στην ιστορία των meme.

Τρία χρόνια μετά την εμφάνιση της, η 33χρονη σήμερα Αλιόνα είναι σχεδόν αγνώριστη. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ήταν σαν ένας άλλος άνθρωπος και σίγουρα 10 χρόνια μικρότερη.

Έγινε πιο ενεργή στα social media και ειδικά στο tik tok μετράει χιλιάδες προβολές στα βίντεο που δημοσιεύσει στο προφίλ της. Μέσα από εκεί λοιπόν έκανε γνωστό πως γύρισε στην πατρίδα της την Λευκορωσία, καθώς έφυγε από τη ζωή ο... Sugar Daddy της.

Σε πολλά από τα βίντεο που μοιράζεται δείχνει πως ήταν η ζωή της πριν, όταν της τα πλήρωσε όλα ο άντρας με τον οποίο έβγαινε και είχε πολλά χρήματα και πως είναι τώρα που δεν έχει καθόλου λεφτά και χρειάζεται να δουλεύει στην Λευκορωσία.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως μπορεί απλά να είναι χιουμοριστικά βίντεο, αφού σε παλαιότερο σχόλιο της είχε πει ότι χαίρεται όταν υπάρχουν άνθρωπο να καταλαβαίνουν το χιούμορ της.

Οι αναρτήσεις σήμερα της Αλιόνας Αμπράμοβα

Η πηγή εσόδων της Αλιόνα

Μπορεί να μην της άνοιξε ο δρόμος για το modeling, άνοιξε ο δρόμος για το only fans. Μία διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία κάνει μεγάλη καριέρα η Τζούλια Αλεξανδράτου (δείτε πόσα χρήματα βγάζει σε έναν χρόνο). Είναι μία πλατφόρμα στην οποία ζητάς συνδρομή από τους ακόλουθους για να δουν το περιεχόμενο που δημοσιεύεις! Υπάρχει το δωρεάν περιεχόμενο πού είναι κάποιες φωτογραφίες και videos, “τυράκι” για το τι θα δουν αυτοί που θα πληρώσουν και το περιεχόμενο με πληρωμή, που όπως αντιλαμβάνεστε για να δώσει ο άλλος τα χρήματά του θα πρέπει να αξίζει.

Αμπράμοβα gntm only fans